Розпродаж *! Термоштани жіночі Craft Pr Straight Pants W чорні - XS

КОД ТОВАРУ: 419512
  • Розпродаж *! Термоштани жіночі Craft Pr Straight Pants W чорні - XS
Розпродаж *! Термоштани жіночі Craft Pr Straight Pants W чорні - XS
Тип: термоштани. Призначення: зимовий спорт, повсякденна носка. Пол: жіночі. Матеріал: поліестер. Щільність: 83 г / м2. Розмір: S, M, XS. Колір чорний. Особливості термоштанами: м'яка, приємна тканина; матеріал відводить вологу, не перешкоджає природній циркуляції повітря; добре зігрівають; тканину на колінах не деформується; крій не перешкоджає рухової активності; дві кишені на блискавці, поясна регульована стяжка.
Craft
КУПИТИ
1 030 грн
ЦІНА: 922 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 123 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
XS
Вид
Штани
Категорія
Жіноче
АРТИКУЛ
194169-1999-XS-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

*Увага! Кількість товарів за акційною ціною обмежена! Можливо, в цей самий момент хтось замовляє останній з них. Поспішайте!

Термоштани жіночі Craft Pr Straight Pants W призначені для зимових тренувань, можуть виступати в якості середнього шару в більш холодну погоду. Тканина, з якої виконана дана модель, дуже легка і приємна до тіла. Матеріал якісно відводить вологу, дозволяє шкірі бути сухою навіть при інтенсивних спортивних навантаженнях, добре зігріває, що не перегріваючи, сприяє природної циркуляції повітря. Коліна на штанях не деформуються навіть при дуже тривалому використанні, крій не перешкоджає рухової активності.

Особливості термоштанами:

  - м'яка, приємна тканина;

  - матеріал відводить вологу, не перешкоджає природній циркуляції повітря;

  - добре зігрівають;

  - тканина на колінах не деформується;

  - крій не перешкоджає рухової активності;

  - дві кишені на блискавці, поясна регульована стяжка.

Характеристики:

  Тип: термоштани;

  Призначення: зимовий спорт, повсякденна носка;

  Пол: жіночі;

  Матеріал: поліестер;

  Щільність: 83 г / м2;

  Розмір: XS.

  Колір: чорний.

Виробник: Craft (Швеція).

Бренд виробляє одяг спортивного типу та термобілизна з 1973 року. Творцем торгової марки є Бенгтсстон Андерс. Craft працює з найвідомішими спортсменами. В одязі цієї компанії завойовують олімпійські медалі. Лейбл зарекомендував себе як виробник функціональних і високоякісних товарів, випробуваних десятками років.


Розпродаж *! Термоштани жіночі Craft Pr Straight Pants W чорні - XS підібрати і купити за реальною ціною 922 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Распродажа таких торгових марок, як наприклад: Craft в електронному магазині Terra Sport
Розпродаж *! Термоштани жіночі Craft Pr Straight Pants W чорні - XS

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Розпродаж *! Термоштани жіночі Craft Pr Straight Pants W чорні - XS"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розпродаж

Давно хочете зайнятися фігурою? Розпродаж *! Термоштани жіночі Craft Pr Straight Pants W чорні - XS допоможе почати легко. В « Розпродаж » є все, що Вам знадобиться. Розпродаж обрадує Вас своєю надійністю. Щитки захисні для ліктів з тканини Fairtex EBE1, червоні (EBE1-red) , Щитки захисні для ліктів з тканини Fairtex EBE1, червоні (EBE1-red) і Щитки захисні для ліктів з тканини Fairtex EBE1, червоні (EBE1-red) від кращих світових постачальників 2626 Ви зможете знайти в нашій лінійці Розпродаж . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Розпродаж . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн