Шорти для дзюдо Green Hill JS-3591 - розмір L

КОД ТОВАРУ: 128182
  • Шорти для дзюдо Green Hill JS-3591 - розмір L
Шорти для дзюдо Green Hill JS-3591 - розмір L
Матеріал: атлас, поліестер. Розмір: L. Колір: чорний.
Green Hill
КУПИТИ
ЦІНА:
515 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 69 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
L
Тип
Шорти
АРТИКУЛ
JS-3591-Black-L-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шорти дзюдо Green Hill JS-3591 функціональні і максимально просторі, щоб не створювати бійцеві зайвих незручностей і не заважають рухам. Добре кріпляться на широкому еластичному поясі на талії, що не стискають живіт і не порушують при цьому кровообіг. Такий пояс обтягує тіло носія, в точності повторюючи його комплектацію.
Самі шорти широкі, щоб не зменшувати амплітуду руху під час занять. Симетрично на шортах вставлено дві діагональні білі вставки. На правій нозі намальований символ "JUDO", на лівій - назва фірми-виробника.

особливості:
- не утрудняють рухів, не доставляють дискомфорту;
- зручний пояс.

характеристика:
Тип: шорти дзюдо;
Використання: змагання, тренування;
Матеріал: атлас, поліестер;
Розмір: L;
Колір: чорний.

Виробник: Green Hill (Пакистан).
Green Hill - світовий спортивний бренд інвентарю для боксу та єдиноборств. В теперішньому часі, компанія має ряд заводів-виготовлювачів по всьому світу. Пропонує дійсно широкий спектр продукції, серед якої ви знайдете: пробивні мішки, боксерські шорти, рукавички, килимки, кімоно. Головною метою компанії є постійний розвиток і вдосконалення продуктивних методів, матеріалів і спортивних технологій товарів.


Шорти для дзюдо Green Hill JS-3591 - розмір L підібрати і купити за реальною ціною 515 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Мужские шорты таких торгових марок, як наприклад: Green Hill в електронному магазині Terra Sport
Шорти для дзюдо Green Hill JS-3591 - розмір L

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шорти для дзюдо Green Hill JS-3591 - розмір L"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чоловічі шорти

Давно хочете зайнятися фігурою? Шорти для дзюдо Green Hill JS-3591 - розмір L допоможе почати легко. В « Чоловічі шорти » є все, що Вам знадобиться. Чоловічі шорти обрадує Вас своєю надійністю. Шорты Peresvit Immortal Fightshorts Lava - XL , Шорты Peresvit Immortal Fightshorts Lava - XL і Шорты Peresvit Immortal Fightshorts Lava - XL від кращих світових постачальників 2138 Ви зможете знайти в нашій лінійці Чоловічі шорти . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Чоловічі шорти . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн