Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44

КОД ТОВАРУ: 252741
  • Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44
  • Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44 - Фото №2
  • Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44 - Фото №3
  • Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44 - Фото №4
Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44
Тип: лижні черевики. Категорія: унісекс. Кріплення: NNN. Утеплювач: Thinsulate. Колекція: 2015-2016. Вага: 577 г. Розмір: 43-45. Колір: чорно-жовтий.
Fischer
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
4 639 грн
ЦІНА: 3 500 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 467 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
41, 42, 43, 44, 45
Тип
Черевики для бігових лиж
Призначення
Чоловічі
АРТИКУЛ
S18715.44-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Оптимізована модель черевиків для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow середнього рівня, підходить як чоловікам, так і жінкам. Каблук гарантує відмінну підтримку і стабільність. Підошва середньої жорсткості Т4 покращує передачу сили, а також захист від холоду і вогкості забезпечує матеріал Thinsulate. Підтримка голеностопа за допомогою ремінця-липучки Velcro Strap і високої посадки черевика. Виготовлена взуття з морозоустройчівих і водовідштовхувальних матеріалів, що зберігають тепло всередині.

особливості:

  • технології: Injected Exterior Hell Cap (пластикова вставка для підтримки і правильного положення п'яти), Easy Entry Loops (широке розкриття черевика для зручного одягання), Velcro Strap (ремешек-липучка), Lace Cover (водовідштовхувальна захист шнурівки), Cleansport NXT (без хімікатная просочення підкладки та устілок від неприємних запахів), Т4 (поліуретанова гнучка підошва), Sport Fit Concept (технологія колодки для спортсменів аматорів), Speed Lock (c истема швидкої шнурівки для професійної екіпіровки.);
  • манжета Hinged Polymer Cuff - е ргономічная манжета забезпечує бічну підтримку і дає свободу рухів вперед і назад. Рівномірний розподіл тиску завдяки манжеті з матеріалу EVA.
  • колодка Race Fit Concept - це т ип колодки, розроблений для спортсменів найвищого рівня. Сприяє максимальної передачі енергії відштовхування і найкращим контролем над лижами.



Характеристики:

Тип: лижні черевики;

Категорія: унісекс;

Кріплення: NNN;

Утеплювач: Thinsulate;


Вага: 577 г;

Розмір (довжина устілки, см): 41 (25,5-26), 42 (26-26,5), 43 (27-27,5), 44 (27,5-28), 45 (28,5- 29);

Колір: чорно-жовтий.

Виробник: Fischer (Австрія).

Компанія «Fischer» один з провідних виробників обладнання для зимових видів спорту і відпочинку в світі. Отримала світове ім'я завдяки своїм інноваційним методам розробки товарів і новітніми технологіями, а також завоювала своє ім'я бездоганною якістю товарів. Десятиліття присутності на основних спортивних подіях, пов'язаних із зимовими дисциплінами зміцнили позиції бренду,   як одного з найважливіших для всіх типів катання на лижах і ковзанах. Інвентар «Fischer» допоміг отримати сотні золотих олімпійських медалей, але компанія пропонує продукти для широкої аудиторії. Екіпіровку компанії можна підігнати під особисті вимоги навіть в момент покупки. Керівництво компанії знаходиться в м Ріда (Австрія), а виробництво в м Мукачево (Україна).


Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44 вибрати за доступною вартості 3 500 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Сезонная распродажа таких брендів, як наприклад: Fischer в каталозі магазина Terrasport
Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44 Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44 - Фото №2 Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44 - Фото №3 Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Сезонний розпродаж

Давно хотіли зайнятися спортом? Розпродаж *! Черевики для бігових лиж Fischer RC3 Combi black / yellow - 44 - це Ваш перший крок. В « Сезонний розпродаж » є все, що знадобиться спортсмену. Сезонний розпродаж здивує Вас своєю оригінальністю. Мішок спальний (спальник) Mountain Outdoor UR SY-4798 камуфляж , Мішок спальний (спальник) Mountain Outdoor UR SY-4798 камуфляж і Мішок спальний (спальник) Mountain Outdoor UR SY-4798 камуфляж від кращих світових виробників 1666 Ви можете знайти в нашій категорії Сезонний розпродаж . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Сезонний розпродаж . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн