Балансировочная платформа Kettler 40 см

КОД ТОВАРУ: 84404
  • Балансировочная платформа Kettler 40 см
Балансировочная платформа Kettler 40 см
*Увага! Кількість товарів за акційною ціною обмежена! Можливо, в цей самий момент хтось замовляє останній з них. Поспішайте! Особливість диска: поліпропіленовий склад. Діаметр: 40 см. Колір: фіолетовий.
Kettler
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
657 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 88 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
7350-142
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Балансировочная платформа Kettler 40 см - це оптимальний тренажер для підтримки гарної фізичної форми в домашніх умовах. Регулярні заняття з диском здоров'я дозволяють розвивати координацію, він також підходить для розігріву м'язів перед тренуванням. Оснащена в підставі платформи спеціальним упором, завдяки якому можна проводити балансувальні тренування 3D.

Особливості диска:
- Поліпропіленовий склад.

Балансировочная платформа Kettler 40 см - для тих, хто цінує своє здоров'я!

Характеристики:
Матеріал: поліпропілен.
Діаметр: 40см.
Колір: фіолетовий.

Виробник: Kettler (Німеччина).


Kettler - німецький виробник спортінвентарю з 1949, його популярність у всьому світі велика завдяки пропонованим їм широкому асортименту товарів домашнього використання. Kettler виробляє різні види тренажерів, велосипеди, обладнання для настільного тенісу, дитячі містечка, дачні меблі. Всі спортивні тренажери виробляються з урахуванням кращих європейських досягнень в цій області. Kettler має хорошу репутацію у всьому світі.


Балансировочная платформа Kettler 40 см купити по які завищеною вартістю 657 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Диски здоровья и балансиры таких брендів, як наприклад: Kettler в каталозі Терра Спорт
Балансировочная платформа Kettler 40 см

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Балансировочная платформа Kettler 40 см"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Диски здоров'я і балансири

Давно планували зайнятися фігурою? Балансировочная платформа Kettler 40 см буде Вашим першим кроком. В « Диски здоров'я і балансири » знайдеться все, що Вам знадобиться. Диски здоров'я і балансири здивує Вас своєю якістю. Масажна півсфера Live Up Balance Pad , Масажна півсфера Live Up Balance Pad і Масажна півсфера Live Up Balance Pad від знаменитих світових виробників 3852 Ви зможете побачити в нашій категорії Диски здоров'я і балансири . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Диски здоров'я і балансири . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн