Балансувальна дошка Tia-Sport (SM-0990)

КОД ТОВАРУ: 445053
  • Балансувальна дошка Tia-Sport (SM-0990)
  • Балансувальна дошка Tia-Sport (SM-0990) - Фото №2
Балансувальна дошка Tia-Sport (SM-0990)
Балансувальна дошка є нестійкою прямокутною дошкою, розташованою на напівкруглих роликах з можливістю зміни кута повороту. На поверхні дошки нанесено розмітку у вигляді наклейок. Ця розмітка необхідна для: - рівномірного розподілу ваги тіла дитини під час постановки на дошку; - розташування стоп рівновіддалено від центральної осі дошки; - Поверхня наклейок має шорстку структуру. Подібна шорсткість перешкоджає ковзанню стоп поверхнею. Бажано вставати на дошку босоніж або в тонких носочках у випадку, якщо дошка не призначена для індивідуального використання. Основне завдання балансувального обладнання – стимуляція діяльності вестибулярного апарату та розвиток пропріоцепції (відчуття положення частин власного тіла щодо один одного) у дітей. Утримувати рівновагу, стояти на дошці балансування і виконувати вправи, зовсім непросто. Заняття також зміцнюють м'язи всього тіла, корисні для хребта. Результати вправ з балансувальною дошкою: - Розвиток почуття рівноваги; - Стимулювання вестибулярного апарату; - розвиток пропріоцепції? відчуття становища частин власного тіла щодо одне одного; - зміцнення м'язів-стабілізаторів хребта; - Поліпшення орієнтування в просторі. Для досягнення максимального ефекту рекомендується займатись (грати на дошці) щодня, по 5-10 хвилин. Балансувальна дошка використовується у програмі мозочкової стимуляції "Прорив у навчанні", призначеної для дітей з труднощами у навчанні: - дітей, які не встигають з 1-2 предметів; - Дітей, що встигають на шкоду здоров'ю (психосоматичні риси); - для обдарованих дітей (подвійна винятковість). Мозочкова стимуляція необхідна так само при: - дислексії, труднощі освоєння навички читання - синдром дефіциту уваги - диспраксії та проблеми коррдинації рухів - дисграфії та дискалькулії - порушення усного та письмового мовлення - Проблеми обробки сенсорної інформації. На які процеси впливає мозочкова стимуляція: - сенсорна інтеграція (зокрема – побудова 3D моделі світу) - орієнтація у просторі - міжпівкульна взаємодія - почуття часу та почуття ритму - послідовність та плавність рухів - бінокулярний зір - пропріоцепцію - читання, лист та математичні навички - Темп і плавність мови. Підходить для дітей віком від 5 років. Максимальне навантаження: 120 кг Матеріал: дерево Балансувальна дошка підійде для спортивних залів, кабінетів ЛФК, реабілітаційних центрів, сенсорних кімнат. Виробник: Україна.
Тиа-Спорт
КУПИТИ
ЦІНА:
1 358 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 181 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
sm-0990
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Балансувальна дошка є нестійкою прямокутною дошкою, розташованою на напівкруглих роликах з можливістю зміни кута повороту. На поверхні дошки нанесено розмітку у вигляді наклейок.

Ця розмітка необхідна для:
- рівномірного розподілу ваги тіла дитини під час постановки на дошку;
- розташування стоп рівновіддалено від центральної осі дошки;
- Поверхня наклейок має шорстку структуру.

Подібна шорсткість перешкоджає ковзанню стоп поверхнею.

Бажано вставати на дошку босоніж або в тонких носочках у випадку, якщо дошка не призначена для індивідуального використання.
Основне завдання балансувального обладнання – стимуляція діяльності вестибулярного апарату та розвиток пропріоцепції (відчуття положення частин власного тіла щодо один одного) у дітей.
Утримувати рівновагу, стояти на дошці балансування і виконувати вправи, зовсім непросто. Заняття також зміцнюють м'язи всього тіла, корисні для хребта.

Результати вправ з балансувальною дошкою:
- Розвиток почуття рівноваги;
- Стимулювання вестибулярного апарату;
- розвиток пропріоцепції? відчуття становища частин власного тіла щодо одне одного;
- зміцнення м'язів-стабілізаторів хребта;
- Поліпшення орієнтування в просторі.

Для досягнення максимального ефекту рекомендується займатись (грати на дошці) щодня, по 5-10 хвилин.

Балансувальна дошка використовується у програмі мозочкової стимуляції "Прорив у навчанні", призначеної для дітей з труднощами у навчанні:
- дітей, які не встигають з 1-2 предметів;
- Дітей, що встигають на шкоду здоров'ю (психосоматичні риси);
- для обдарованих дітей (подвійна винятковість).

Мозочкова стимуляція необхідна так само при:
- дислексії, труднощі освоєння навички читання
- синдром дефіциту уваги
- диспраксії та проблеми коррдинації рухів
- дисграфії та дискалькулії
- порушення усного та письмового мовлення
- Проблеми обробки сенсорної інформації.

На які процеси впливає мозочкова стимуляція:
- сенсорна інтеграція (зокрема – побудова 3D моделі світу)
- орієнтація у просторі
- міжпівкульна взаємодія
- почуття часу та почуття ритму
- послідовність та плавність рухів
- бінокулярний зір
- пропріоцепцію
- читання, лист та математичні навички
- Темп і плавність мови.

Підходить для дітей віком від 5 років.
Максимальне навантаження: 120 кг
Матеріал: дерево

Балансувальна дошка підійде для спортивних залів, кабінетів ЛФК, реабілітаційних центрів, сенсорних кімнат.


Виробник: Україна.


Балансувальна дошка Tia-Sport (SM-0990) купити по реально виправданою вартості 1 358 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Диски здоровья и балансиры таких брендів, як наприклад: Тиа-Спорт в інтернет каталозі Терраспорт
Балансувальна дошка Tia-Sport (SM-0990) Балансувальна дошка Tia-Sport (SM-0990) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Балансувальна дошка Tia-Sport (SM-0990)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Диски здоров'я і балансири

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Балансувальна дошка Tia-Sport (SM-0990) допоможе досягти мети. В « Диски здоров'я і балансири » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Диски здоров'я і балансири порадує Вас високою якістю. Подушка балансувальна (сенсомоторна) масажна Springos Mint (FA0077) , Подушка балансувальна (сенсомоторна) масажна Springos Mint (FA0077) і Подушка балансувальна (сенсомоторна) масажна Springos Mint (FA0077) від кращих світових брендів 3852 Ви побачите в нашій категорії Диски здоров'я і балансири . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Диски здоров'я і балансири . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн