Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт

КОД ТОВАРУ: 130584
  • Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт
  • Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт - Фото №2
  • Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт - Фото №3
  • Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт - Фото №4
Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт
Тип рашгарда: спортивна екіпіровка для BJJ, MMA, кроссфіта, боксу і т.д. Матеріал: поліспандекс (щільність 300 г / см кв). Розмір: S, M, L. Особливості рашгарда: спортивна екіпіровка для BJJ, MMA, кроссфіта, боксу і т.д; крій, що облягає; довгий рукав; кругла горловина; не сковують рухів; пошитий з міцної тканини поліспандекс; антибактеріальне просочення тканини; добре вентилюється / утримує тепло; оригінальний принт завдано спеціальним методом; гарантія довговічності.
Tatami
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 176 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 290 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Принт
Розмір
S, M, L
Вид
Рашгард
Тип футболки
З довгим рукавом
АРТИКУЛ
zengorilla
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт - відмінний варіант спортивної екіпіровки, використовуваної в різних видах єдиноборств (BJJ, MMA і ін.), В Кроссфіт, боксі, для роботи з залізом. Довгий рукав з манжетами. Кругла горловина. Крій, що облягає. Відмінна посадка на тілі. Чи не сковують рухів спортсмена. Добре вентилюється.
Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт пошитий з міцної тканини поліспандекс (щільність 300 г / см кв). Антибактеріальне просочення тканини. Оригінальний принт завдано методом сублімації, що забезпечує йому довговічність (за рахунок глибокого проникнення фарби в структуру тканини).

Особливості рашгарда:
- спортивна екіпіровка для BJJ, MMA, кроссфіта, боксу і т.д .;
- облягаючий крій;
- довгий рукав;
- кругла горловина;
- не сковують рухів;
- пошитий з міцної тканини поліспандекс;
- антибактеріальне просочення тканини;
- добре вентилюється / утримує тепло;
- оригінальний принт завдано спеціальним методом;
- гарантія довговічності.

Характеристики:
Тип рашгарда: спортивна екіпіровка для BJJ, MMA, кроссфіта, боксу і т.д.
Матеріал: поліспандекс (80% polyester to 20% spandex).
Щільність: 300 г / см кв.
Розмір: S, M, L.

Виробник: Tatami (Великобританія).

Tatami - виробник спортивного екіпірування для дорослих і дітей. Велику частину продукції, що випускається складають чоловічі і жіночі рашгарди, шорти для ММА, компресійні шорти, кімоно, пояса, пошиті відповідно до вимог сучасної спортивної моди.


Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт купити по які завищеною вартістю 2 176 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Рашгарды таких брендів, як наприклад: Tatami в каталозі Терра Спорт
Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт - Фото №2 Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт - Фото №3 Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рашгарди

Давно планували зайнятися фігурою? Рашгард Tatami Zen Gorilla Rash Guard Принт буде Вашим першим кроком. В « Рашгарди » знайдеться все, що Вам знадобиться. Рашгарди здивує Вас своєю якістю. Футболка компрессионная с длинным рукавом Berserk F-15, синяя, 2XL(52) , Футболка компрессионная с длинным рукавом Berserk F-15, синяя, 2XL(52) і Футболка компрессионная с длинным рукавом Berserk F-15, синяя, 2XL(52) від знаменитих світових виробників 4508 Ви зможете побачити в нашій категорії Рашгарди . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Рашгарди . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн