Протеїн VPLab Protein Milkshake, 500 г, Vanilla (2022-10-0489)

КОД ТОВАРУ: 538630
  • Протеїн VPLab Protein Milkshake, 500 г, Vanilla (2022-10-0489)
  • Протеїн VPLab Protein Milkshake, 500 г, Vanilla (2022-10-0489) - Фото №2
Протеїн VPLab Protein Milkshake, 500 г, Vanilla (2022-10-0489)
Величезний, здоровий хіт протеїну з величезним смаком, надзвичайно гладким, надзвичайно кремовим – і смачним для пиття. Високий вміст природного білка (16 г на порцію) Підтримує ріст і відновлення м'язів Пийте його щоразу, коли вам потрібен білковий заряд Класичний американський молочний коктейль зі смаком кращої поживності 500 г / 16 порцій Чому білковий молочний коктейль VPLab Сучасна класика VPLab Protein Milkshake скидає стандарт молочних коктейлів. Цей оздоровчий коктейль із високим вмістом білка містить 16 г білка, але містить лише 123 калорії в кожній порції. На смак він нагадує традиційний американський молочний коктейль, але не переповнений калоріями, жиром і цукром. як Там, де традиційні молочні коктейлі використовують морозиво, незбиране молоко та солодкі сиропи, ми використовуємо високоякісний концентрат сироваткового протеїну для гладкої текстури та вершкового смаку з корисним вмістом натурального білка. Низька калорійність поєднується з високим вмістом білка Традиційні молочні коктейлі містять понад 500 калорій, 15 г жиру та 60 г цукру на порцію. Протеїновий молочний коктейль VPLab має значно покращений профіль поживних речовин: лише 123 калорії, 2 г жиру та 8 г цукру в кожній порції. А в чотири рази більше білка, ніж у традиційному коктейлі, він створений для здорового та активного способу життя. Сила рідини Білок - справжня диво-поживна речовина. Численні функції в організмі Перевірте. Допомога у створенні та відновленні клітин і тканин Перевірте. Але для таких людей, як ви, які ведуть здоровий, активний спосіб життя, це ще далі. Після тренування це допомагає вашим м’язам відновитися, а вашому тілу наростити м’язову масу. Якщо цього недостатньо, це допоможе зберегти ваші кістки міцними та здоровими. Рецепт протеїнового молочного коктейлю VPLab створений для здорового, активного способу життя та ідеально підходить для різноманітних дієтичних планів. Якщо ви шукаєте низькокалорійний молочний коктейль із низьким вмістом жиру та цукру, який має високу якість і високий вміст білка, полювання закінчено.
VPLab
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
599 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 80 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Протеїни
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
2022-10-0489
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Величезний, здоровий хіт протеїну з величезним смаком, надзвичайно гладким, надзвичайно кремовим – і смачним для пиття.

Високий вміст природного білка (16 г на порцію)
Підтримує ріст і відновлення м'язів
Пийте його щоразу, коли вам потрібен білковий заряд
Класичний американський молочний коктейль зі смаком кращої поживності
500 г / 16 порцій

Чому білковий молочний коктейль VPLab
Сучасна класика

VPLab Protein Milkshake скидає стандарт молочних коктейлів. Цей оздоровчий коктейль із високим вмістом білка містить 16 г білка, але містить лише 123 калорії в кожній порції. На смак він нагадує традиційний американський молочний коктейль, але не переповнений калоріями, жиром і цукром. як Там, де традиційні молочні коктейлі використовують морозиво, незбиране молоко та солодкі сиропи, ми використовуємо високоякісний концентрат сироваткового протеїну для гладкої текстури та вершкового смаку з корисним вмістом натурального білка.

Низька калорійність поєднується з високим вмістом білка

Традиційні молочні коктейлі містять понад 500 калорій, 15 г жиру та 60 г цукру на порцію. Протеїновий молочний коктейль VPLab має значно покращений профіль поживних речовин: лише 123 калорії, 2 г жиру та 8 г цукру в кожній порції. А в чотири рази більше білка, ніж у традиційному коктейлі, він створений для здорового та активного способу життя.

Сила рідини

Білок - справжня диво-поживна речовина. Численні функції в організмі Перевірте. Допомога у створенні та відновленні клітин і тканин Перевірте. Але для таких людей, як ви, які ведуть здоровий, активний спосіб життя, це ще далі. Після тренування це допомагає вашим м’язам відновитися, а вашому тілу наростити м’язову масу. Якщо цього недостатньо, це допоможе зберегти ваші кістки міцними та здоровими. Рецепт протеїнового молочного коктейлю VPLab створений для здорового, активного способу життя та ідеально підходить для різноманітних дієтичних планів. Якщо ви шукаєте низькокалорійний молочний коктейль із низьким вмістом жиру та цукру, який має високу якість і високий вміст білка, полювання закінчено.


Протеїн VPLab Protein Milkshake, 500 г, Vanilla (2022-10-0489) купити за вигідною ціною 599 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Протеины таких виробників, як наприклад: VPLab в магазині terrasport.ua
Протеїн VPLab Protein Milkshake, 500 г, Vanilla (2022-10-0489) Протеїн VPLab Protein Milkshake, 500 г, Vanilla (2022-10-0489) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Протеїн VPLab Protein Milkshake, 500 г, Vanilla (2022-10-0489)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Протеїни

Давно мрієте зайнятися спортом? Протеїн VPLab Protein Milkshake, 500 г, Vanilla (2022-10-0489) буде Вашим першим кроком. В « Протеїни » є все, що необхідно спортсмену. Протеїни здивує Вас своєю якістю. Протеїн Biotech Hydro Whey Zero Lactose Free (500 г) , Протеїн Biotech Hydro Whey Zero Lactose Free (500 г) і Протеїн Biotech Hydro Whey Zero Lactose Free (500 г) від знаменитих світових виробників 493 Ви знайдете в нашому розділі Протеїни . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Протеїни . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн