Протеїн Form Labs Whey Basic (750 г)

КОД ТОВАРУ: 89982
  • Протеїн Form Labs Whey Basic (750 г)
Протеїн Form Labs Whey Basic (750 г)
У 100 г порошку: На 30 г в 300 мл нежирного молока (жирність 1,5%); Енергетична цінність 1689 кДж; Білків 76 г; Вуглеводів 9 г, З них цукрів 6,8 г; Жирів 6,6 г, з них насичених жирних к-т 5,6 г; Клітковини 0 г; Натрію 0,2 м
Form Labs
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
429 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 57 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Протеїни
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
339992-750
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Form Labs Platinum Whey - сироватковий протеїн чудової якості, який є основною частиною спортивного раціону бодібілдера професіонала або аматора для набору м'язової маси і активного відновлення. Сироватковий протеїн здатний задовольнити потреби спортсменів з різних тренувальним циклом і обсягом навантажень. Він створений для спортсменів і активних людей, які відчувають потреби у великій кількості поживних речовин і анаболічних нутрієнтів. Platinum Whey містить високоякісний сироватковий концентрат молочної сироватки, проведений з виключно натуральної сировини, абсолютно нешкідливий для здоров'я, має низку смакових уподобань.

Form Labs Platinum Whey - один з найдієвіших продуктів для набору м'язової маси, який насичує працюючі м'язи активними поживними речовинами амінокислотами, особливо амінокислотами з розгалуженими боковими ланцюжками ВСАА. Насичення повним спектром амінокислот гарантує ріст м'язової маси і максимально швидке відновлення після важких тренувань. Вони створюють основу для м'язових волокон, сполучних тканин, шкіри, волосся і нігтів. Під час інтенсивних тренувань, після вичерпання запасів АТФ і глікогену, організм споживає амінокислоти як джерело енергії. Якщо в організмі надходить недостатня кількість амінокислот, організм споживає білки м'язових волокон, що призводить до підвищеної стомлюваності, зниження маси тіла. Під час низькокалорійної дієти протеїни запобігають руйнуванню м'язів і сприяють їх росту, насичуючи організм амінокислотами АРЦ. Вживання протеїнів після тренування відновлює м'язову структуру, збільшує обсяг м'язових клітин і відновлює пошкоджені м'язи. Сироватковий протеїн швидко і максимально ефективно засвоюється в організмі, підвищуючи позитивний баланс азоту для росту м'язів.

Сироватковий протеїн Platinum Whey - особлива суміш білків і вуглеводів, яку можна назвати єдиною незамінною добавкою для спортсменів і людей, які ведуть активний спосіб життя. Суміш містить чинники сироваткового протеїну, які зміцнюють імунітет, який слабшає під впливом інтенсивних фізичних навантажень. Наповни себе енергією оптимальної кількості вуглеводів і максимальної кількості протеїну для м'язового вибуху, збільшення енергетичної потенціалу, силових можливостей і витривалості за допомогою чистого концентрату протеїну молочної сироватки -Form Labs Platinum Whey! Рекомендації до вживання:

Змішати одну порцію - 30 г порошку або 3 столових ложки, з 300 мл води або нежирного молока (жирність 1,5%). Приймати 1-3 рази на день. Застереження: Містить джерело фенілаланіну. Не призначений для діабетиків.

Характеристики:

СКЛАД ПРОДУКТУ: Поживний склад:

У 100 г порошку:

На 30 г в 300 мл нежирного молока (жирність 1,5%)

Енергетична цінність 1 689 кДж

399 ккал 1102 кДж

Білків 76 г

Вуглеводів 9 г

З них цукрів 6,8 г

Жирів 6,6 г

з них насичених жирних к-т 5,6 г

Клітковини 0 г

Натрію 0,2 м



Протеїн Form Labs Whey Basic (750 г) підібрати і купити за реальною ціною 429 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Протеины таких торгових марок, як наприклад: Form Labs в електронному магазині Terra Sport
Протеїн Form Labs Whey Basic (750 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Протеїн Form Labs Whey Basic (750 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Протеїни

Давно хочете зайнятися фігурою? Протеїн Form Labs Whey Basic (750 г) допоможе почати легко. В « Протеїни » є все, що Вам знадобиться. Протеїни обрадує Вас своєю надійністю. Протеїн Allnutrition Whey Delicious, 700 г, Sponge Cake (100-23-4692941-20) , Протеїн Allnutrition Whey Delicious, 700 г, Sponge Cake (100-23-4692941-20) і Протеїн Allnutrition Whey Delicious, 700 г, Sponge Cake (100-23-4692941-20) від кращих світових постачальників 493 Ви зможете знайти в нашій лінійці Протеїни . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Протеїни . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн