Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг

КОД ТОВАРУ: 130116
  • Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг
  • Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг - Фото №2
  • Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг - Фото №3
  • Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг - Фото №4
Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг
Вага: 14 кг; Ширина: 70/80 см; Матеріал вантажу: свинець; Ц вет: синій; Про собенности: щільно і надійно фіксується; навантаження розподіляється рівномірно по всьому хребту; пояс захищає від різного роду травм; не викликає дискомфорту під час тренування.
Onhillsport
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 277 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 170 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
70 см, 80 см
Тип
Пояс
АРТИКУЛ
UP-0108-1
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг - існує багато способів ускладнити тренування, зробивши її більш ефективною. Зараз особливої популярності набирають утяжелітельную пояса. Багато професійні спортсмени, що займаються силовими видами, вважають за краще модель на 14 кілограмів від компанії Onhillsport, адже якість продукції фірми перевірено на професійному рівні.

 

особливості:

- Щільно і надійно фіксується;

- Навантаження розподіляється рівномірно по всьому хребту;

- Пояс захищає від різного роду травм;

- Чи не викликає дискомфорту під час тренування.

 

Характеристики:

Вага: 14 кг;

Ширина: 70/8 0 см;

Матеріал вантажу: Свинець;

Колір: Синій.

 

Виробник: Onhillsport

За недовгий час роботи, компанія Onhillsport показала себе, як сильний гравець на ринку спортивних товарів. Головною особливістю бренду є постійний рух вперед, проходження світовим тенденціям і виготовлення лише дійсно потрібного інвентарю.


Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг купити за вигідною ціною 1 277 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Пояса для тяжелой атлетики таких торгових марок, як наприклад: Onhillsport в електронному каталозі Терраспорт
Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг - Фото №2 Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг - Фото №3 Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пояси для важкої атлетики

Давно мрієте зайнятися спортом? Пояс для обважнення Onhillsport 14 кг буде Вашим першим кроком. В « Пояси для важкої атлетики » є все, що необхідно спортсмену. Пояси для важкої атлетики здивує Вас своєю якістю. Пояс тяжелоатлетический нейлоновый Mad Max Sportswear MFB 421 cиний - XL , Пояс тяжелоатлетический нейлоновый Mad Max Sportswear MFB 421 cиний - XL і Пояс тяжелоатлетический нейлоновый Mad Max Sportswear MFB 421 cиний - XL від знаменитих світових виробників 844 Ви знайдете в нашому розділі Пояси для важкої атлетики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Пояси для важкої атлетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн