Пояс спінінгіста Kibas Belt Profi XL

КОД ТОВАРУ: 119090
  • Пояс спінінгіста Kibas Belt Profi XL
Пояс спінінгіста Kibas Belt Profi XL
Матеріал: тканина OXFORD; Колір хакі; Довжина: 31 см; Ширина: 10 см; Висота: 14 см. Особливості: Наявність ущільнювача на поясі; Надійні блискавки; Кріплення для вудилища; Мобільні кишені з боків.
Kibas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
659 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 88 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Хакі
Розмір
XL
Аксесуари для риболовлі
Рюкзаки та сумки
АРТИКУЛ
KS222
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Необхідною для кожної людини предметом для риболовлі є сумка-пояс. З такою універсальною сумкою рибалка матиме при собі всі необхідні йому речі та аксесуари, а його руки будуть повністю вільні. Пояс спінінгіста Kibas Belt Profi XL має посередині два кишені для необхідних приманок і аксесуарів. У набір до поясу також входить чохол для установки вудилища. Є кишеню з відкидною кришкою. Липучка на кишенях дуже надійна і самостійно не буде відкриватися. Завдяки багатофункціональності кишень і відділень, ви самі можете укомплектувати ваш пояс.


особливості:
- Наявність ущільнювача на поясі;
- Надійні блискавки;
- Кріплення для вудилища;
- Мобільні кишені з боків.


Характеристики:
Матеріал:
тканина OXFORD;
Колір: хакі;
Довжина: 31 см;
Ширина: 10 см;
Висота: 14 см;


Виробник: Kibas (Україна)
У каталозі товарів відомого українського бренду Kibas можна запросто знайти прекрасний подарунок для риболовлі або подорожей. Дана компанія надає своїм покупцям надійні і перевірені на витривалість товари, які прослужать довгий час.


Пояс спінінгіста Kibas Belt Profi XL купити за вигідною ціною 659 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Сумки для рыбалки таких виробників, як наприклад: Kibas в магазині terrasport.ua
Пояс спінінгіста Kibas Belt Profi XL

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс спінінгіста Kibas Belt Profi XL"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Пояс спінінгіста Kibas Belt Profi XL буде Вашим першим кроком. В « Сумки для риболовлі » є все, що необхідно спортсмену. Сумки для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Рюкзак Plastica Panaro 202 з коробками 400x250x360 мм , Рюкзак Plastica Panaro 202 з коробками 400x250x360 мм і Рюкзак Plastica Panaro 202 з коробками 400x250x360 мм від знаменитих світових виробників 6587 Ви знайдете в нашому розділі Сумки для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Сумки для риболовлі . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн