Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo)

КОД ТОВАРУ: 397429
  • Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo)
  • Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №2
  • Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №3
  • Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №4
  • Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №5
  • Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №6
  • Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №7
  • Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №8
Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo)
Пояс для атлетики Power System Predator PS-3220 Призначення: ля занять пауерліфтингом і важкою атлетикою Пояс забезпечить надійну підтримку спини і убезпечить поперек від травм! Тренуючись з великими вагами, спортсмен занадто сильно навантажує хребет. Атлетичний пояс призначений захищати хребетний стовп і міжхребетні диски в відділі попереку під час присідань зі штангою, підйомі ваги над головою, виконанні станової тяги і тому подібних вправах. Навіть якщо м'язовий каркас розвинений вже досить добре, рекомендується носити атлетичний пояс в якості профілактики травм під час тренувань. Використовувати атлетичний пояс рекомендується тільки під час виконання вправ. Після кожного підходу пояс необхідно або повністю знімати, або частково його послабити. Особливості: Високотехнологічний пояс виконаний з композитних матеріалів: нейлону, неопрену і мікрофібри - які дозволять швидко прогріти м'язи спини, відвести надлишки тепла і вологи, забезпечуючи при цьому надійну підтримку спини Виконано з унікальним кутом вниз, що відповідає природній формі спини і стегон Масивні лямки надійно зафіксують поперек Міцна і довговічна липучка забезпечить щільне прилягання і фіксацію пояса в процесі тренування Внутрішня м'яка підкладка з неопрену Ширина поперекової панелі 14 см Технічні характеристики: Колір: камуфляж. Матеріал: неопрен. Ширина: 15 см. Щоб правильно вибрати атлетичний пояс, потрібно звернути увагу на наступні параметри: # 1. матеріал Пояс може бути виконаний з натуральної шкіри, різних кожзамінників або синтетичних матеріалів. Важливий фактор при виборі матеріалу - міцність на розрив. Найбільш довговічний і надійний в цьому плані шкіряний пояс. Для роботи з невеликими вагами підійдуть і синтетичні пояса на липучках. # 2. розмір Дуже добре приміряти пояс при покупці або хоча б зняти мітки за допомогою сантиметрової стрічки. Якщо в застебнутому стані пряжка пояса доводиться на середні отвори фіксації, такий розмір буде ідеальним. Згодом вага тіла і обсяги можуть змінюватися і, можливо, доведеться тягнути або розслабити ремінь на кілька поділок. # 3. застібка Це може бути традиційна пряжка, пряжка-карабін або липучка. Як вже зазначалося вище, пояси з липучкою підійдуть для помірних ваг. В інших випадках краще вибрати звичайну пряжку або карабін. Одні спортсмени вважають останній більш зручним і надійним, інші не довіряють автоматичним застібкам. Крім того, атлетичний пояс може бути додатково оснащений ланцюгом для обтяжень.
Power System
КУПИТИ
1 100 грн
ЦІНА: 909 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 121 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Камуфляжний
Розмір
S, M, L, XL
Матеріал
Нейлон
АРТИКУЛ
PS_3220_Camo
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пояс для атлетики Power System Predator PS-3220

Призначення: ля занять пауерліфтингом і важкою атлетикою. Пояс забезпечить надійну підтримку спини і убезпечить поперек від травм! Тренуючись з великими вагами, спортсмен занадто сильно навантажує хребет. Атлетичний пояс призначений захищати хребетний стовп і міжхребетні диски в відділі попереку під час присідань зі штангою, підйомі ваги над головою, виконанні станової тяги і тому подібних вправах. Навіть якщо м'язовий каркас розвинений вже досить добре, рекомендується носити атлетичний пояс в якості профілактики травм під час тренувань. Використовувати атлетичний пояс рекомендується тільки під час виконання вправ. Після кожного підходу пояс необхідно або повністю знімати, або частково його послабити.

Особливості: Високотехнологічний пояс виконаний з композитних матеріалів: нейлону, неопрену і мікрофібри - які дозволять швидко прогріти м'язи спини, відвести надлишки тепла і вологи, забезпечуючи при цьому надійну підтримку спини Виконано з унікальним кутом вниз, що відповідає природній формі спини і стегон Масивні лямки надійно зафіксують поперек Міцна і довговічна липучка забезпечить щільне прилягання і фіксацію пояса в процесі тренування Внутрішня м'яка підкладка з неопрену Ширина поперекової панелі 14 см

Щоб правильно вибрати атлетичний пояс, потрібно звернути увагу на наступні параметри:

  • матеріал. Пояс може бути виконаний з натуральної шкіри, різних кожзамінників або синтетичних матеріалів. Важливий фактор при виборі матеріалу - міцність на розрив. Найбільш довговічний і надійний в цьому плані шкіряний пояс. Для роботи з невеликими вагами підійдуть і синтетичні пояса на липучках.
  • розмір. Дуже добре приміряти пояс при покупці або хоча б зняти мітки за допомогою сантиметрової стрічки. Якщо в застебнутому стані пряжка пояса доводиться на середні отвори фіксації, такий розмір буде ідеальним. Згодом вага тіла і обсяги можуть змінюватися і, можливо, доведеться тягнути або розслабити ремінь на кілька поділок.
  • застібка. Це може бути традиційна пряжка, пряжка-карабін або липучка. Як вже зазначалося вище, пояси з липучкою підійдуть для помірних ваг. В інших випадках краще вибрати звичайну пряжку або карабін. Одні спортсмени вважають останній більш зручним і надійним, інші не довіряють автоматичним застібкам. Крім того, атлетичний пояс може бути додатково оснащений ланцюгом для обтяжень.

Характеристики:

  • Колір: камуфляж
  • Матеріал: неопрен
  • Ширина: 15 см
  • Розмір: S, M, L, XL
  • Товщина: 1

Виробник: Power System


Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 909 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Пояса для тяжелой атлетики таких торгових марок, як наприклад: Power System в онлайн каталозі Терра Спорт
Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №2 Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №3 Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №4 Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №5 Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №6 Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №7 Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) - Фото №8

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пояси для важкої атлетики

Давно планували зайнятися фігурою? Пояс атлетичний Power System Predator (PS_3220_Camo) допоможе на шляху до мети. В « Пояси для важкої атлетики » є все, що необхідно спортсмену. Пояси для важкої атлетики обрадує Вас високою якістю. Пояс атлетический Power System Predator (PS_3220_Camo), L , Пояс атлетический Power System Predator (PS_3220_Camo), L і Пояс атлетический Power System Predator (PS_3220_Camo), L від топових світових брендів 844 Ви зможете побачити в нашій лінійці Пояси для важкої атлетики . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Пояси для важкої атлетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн