Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black

КОД ТОВАРУ: 120025
  • Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black
  • Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black - Фото №2
  • Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black - Фото №3
  • Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black - Фото №4
Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black
Матеріал шкіра; Розмір: S, M, L, XL, 2XL; Ширина: 10 см; Колір: чорний. Особливості: натуральна, міцна шкіра буйвола; масивна пряжка з можливістю регулювання розміру; пояс прошитий подвійними швами.
Power System
КУПИТИ
1 210 грн
ЦІНА: 1 000 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 133 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
S, M, L, XL, XXL
Матеріал
Шкіра
АРТИКУЛ
PS-3250_Black
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black - це чоловічий пояс, призначений для занять важкою атлетикою, роботи на тренажерах і з металом. Пояс виконаний з міцної шкіри буйвола, для комфортного зчеплення між двома шарами шкіри є тонкий шар піни. Завдяки йому ви знизите навантаження на поперек і спину при роботі з великими вагами.


особливості:

- натуральна, міцна шкіра буйвола;

- масивна пряжка з можливістю регулювання розміру;

- пояс прошитий подвійними швами.


Характеристики:

Матеріал: шкіра;

Ширина: 10 см;

Розмір: S, M, L, XL, 2XL;

Колір: чорний.


Виробник: Power System (Чехія).


Power System - це відомий чеський бренд по виробництву спортивного екіпірування та аксесуарів. На ринку спортивних товарів вже більше 20-ти років. В даний момент під цією маркою компанія випускає різні атлетичні пояси, шорти для схуднення, наколінники, спортивні рукавички, напульсники, кистьові бинти, гімнастичні м'ячі, гантелі, експандери, скакалки і іншу спортивну екіпіровку. Power System виготовляє товари з якісної сировини, відповідного загальносвітовим і європейським стандартам. Спортивні аксесуари відрізняються високою міцністю і довгим терміном служби.


Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black купити за вигідною ціною 1 000 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Пояса для тяжелой атлетики таких торгових марок, як наприклад: Power System в інтернет-магазині Терраспорт
Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black - Фото №2 Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black - Фото №3 Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пояси для важкої атлетики

Давно мрієте зайнятися спортом? Пояс важкоатлетичний Power System Power Basic PS-3250 Black буде Вашим першим кроком. В « Пояси для важкої атлетики » є все, що необхідно спортсмену. Пояси для важкої атлетики здивує Вас своєю якістю. Пояс тяжелоатлетический кожаный ZEL ZB-01016-4 - XL , Пояс тяжелоатлетический кожаный ZEL ZB-01016-4 - XL і Пояс тяжелоатлетический кожаный ZEL ZB-01016-4 - XL від знаменитих світових виробників 844 Ви знайдете в нашому розділі Пояси для важкої атлетики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Пояси для важкої атлетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн