Пояс для пауерліфтингу Stein Power lifting Belt BWL-2407, розмір L

КОД ТОВАРУ: 82698
  • Пояс для пауерліфтингу Stein Power lifting Belt BWL-2407, розмір L
  • Пояс для пауерліфтингу Stein Power lifting Belt BWL-2407, розмір L - Фото №2
  • Пояс для пауерліфтингу Stein Power lifting Belt BWL-2407, розмір L - Фото №3
Пояс для пауерліфтингу Stein Power lifting Belt BWL-2407, розмір L
Матеріал: 4-х шарова синтетична шкіра. Застібка: двузубая, металева. Ширина: 10 см. Розмір: L. Колір: чорний.
Stein
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
990 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 132 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Шкіра
АРТИКУЛ
BWL-2407/L
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Stein Power lifting Belt BWL-2407 - пояс, призначений для пауерліфтингу. Так, як ремінь є однією з найважливіших частин екіпіровки при заняттях пауерліфтингом, важкою атлетикою і бодібілдингом, то до його вибору потрібно підійти особливо ретельно.
Ремінь BWL-2407 - незамінна деталь при вправах з вагою: становій тязі, жимі від грудей, присідання та інших. Даний пояс охоронить м'язи черевного преса від розтягування і знизить ризик виникнення грижі до нуля, а також захистить ваш хребет. Пояс Stein Power lifting Belt BWL-2407 відмінно підійде як для чоловіка, так і для жінки будь-якого рівня підготовки.
Крім відмінної якості, даний пояс володіє і ексклюзивним дизайном: стильно виглядає шкіра і принт, нанесений прогумованої фарбою. Stein Power lifting Belt BWL-2407 зроблений з чотирьох шарів якісної синтетичної шкіри товщиною десять міліметрів.
Stein Power lifting Belt BWL-2407 повністю відповідає вимогам для поясів з пауерліфтингу: м'які вставки з внутрішньої сторони повністю відсутні, як і "мова" під пряжкою, ширина пояса дорівнює 10 см, трензель розміщений на відстані не більше, ніж десять міліметрів від пряжки.

Характеристики:
Матеріал: 4-х шарова синтетична шкіра.

Застібка: двузубая, металева.

Ширина: 10 см.
Розмір: L.
Колір: чорний.

Розмірна сітка:

Об'єм талії, см 62-78   72 -88   82 - 98 92-108 98-112   102-118
Розмір пояса XS S M L XL XXL

Виробник: Stein (Німеччина).
Stein - компанія, що займається виробництвом спортивного обладнання та аксесуарів, яка була створена в Німеччині більше десятка років тому. За цей короткий час Stein став одним з найуспішніших брендів в своєму секторі і завоював популярність на світовому ринку. На сьогодні спортивні аксесуари Stein можна побачити чи не в кожному тренажерному залі в 50 країнах світу. Продукція бренду Stein використовується і професійними спортсменами зі світовим ім'ям.


Пояс для пауерліфтингу Stein Power lifting Belt BWL-2407, розмір L купити за вигідною ціною 990 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Пояса для тяжелой атлетики таких торгових марок, як наприклад: Stein в онлайн каталозі Терра Спорт
Пояс для пауерліфтингу Stein Power lifting Belt BWL-2407, розмір L Пояс для пауерліфтингу Stein Power lifting Belt BWL-2407, розмір L - Фото №2 Пояс для пауерліфтингу Stein Power lifting Belt BWL-2407, розмір L - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пояс для пауерліфтингу Stein Power lifting Belt BWL-2407, розмір L"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пояси для важкої атлетики

Давно мрієте зайнятися спортом? Пояс для пауерліфтингу Stein Power lifting Belt BWL-2407, розмір L буде Вашим першим кроком. В « Пояси для важкої атлетики » є все, що необхідно спортсмену. Пояси для важкої атлетики здивує Вас своєю якістю. Пояс тяжелоатлетический Power System Power Basic PS-3250 Black - L , Пояс тяжелоатлетический Power System Power Basic PS-3250 Black - L і Пояс тяжелоатлетический Power System Power Basic PS-3250 Black - L від знаменитих світових виробників 844 Ви знайдете в нашому розділі Пояси для важкої атлетики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Пояси для важкої атлетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн