Тубус для шампурів Kibas

КОД ТОВАРУ: 119133
  • Тубус для шампурів Kibas
Тубус для шампурів Kibas
Тип: тубус. Вид: для шампурів. Матеріал: OXWORD. Висота: 57 см. Діаметр: 7,6 см. Колір: хакі. Гарантія: 1 рік. Особливості тубуса: подарунковий; має жорстку конструкцію; закривається на блискавку; ручка для транспортування; вміщує велику кількість шампурів стандартної довжини; може застосовуватися для зберігання ножів.
Kibas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
299 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 40 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Хакі
АРТИКУЛ
KS4041
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Тубус для шампурів Kibas подарунковий - прекрасний, функціональний аксесуар для любителів відпочинку на свіжому повітрі. Має жорстку конструкцію, верхня частина закривається за допомогою якісної блискавки. Для транспортування передбачена бічна ручка. У тубус з легкістю поміщається досить велика кількість шампурів стандартного розміру. Може застосовуватися для зберігання ножів.

Особливості тубуса:

- подарунковий;

- має жорстку конструкцію;

- закривається на блискавку;

- ручка для транспортування;

- вміщує велику кількість шампурів стандартної довжини;

- може застосовуватися для зберігання ножів.

Характеристики:

Тип: тубус;

Вид: для шампурів;

Матеріал: OXWORD;

Висота: 57 см;

Діаметр: 7,6 см;

Колір: хакі;

Гарантія: 1 рік.

Виробник: Kibas (Ураїна).

Kibas - є вітчизняним виробником великого асортименту товарів для риболовлі. Полювання, туризму і активного відпочинку. Кожна вироблена брендом модель, проходить тестування якості. Вся продукція має лаконічний, стильний дизайн, користується популярністю в багатьох європейських країнах.


Тубус для шампурів Kibas купити по реально виправданою вартості 299 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Шампура таких брендів, як наприклад: Kibas в інтернет каталозі Терраспорт
Тубус для шампурів Kibas

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Тубус для шампурів Kibas"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Шампура

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Тубус для шампурів Kibas допоможе досягти мети. В « Шампура » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Шампура порадує Вас високою якістю. Набір шампурів з нержавіючої сталі 6х45см, JR004 , Набір шампурів з нержавіючої сталі 6х45см, JR004 і Набір шампурів з нержавіючої сталі 6х45см, JR004 від кращих світових брендів 1130 Ви побачите в нашій категорії Шампура . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Шампура . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн