Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288

КОД ТОВАРУ: 418054
  • Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288
  • Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 - Фото №2
  • Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 - Фото №3
  • Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 - Фото №4
  • Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 - Фото №5
  • Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 - Фото №6
  • Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 - Фото №7
Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288
Пліобокс VNK (комплект) Пліометріческіе тумби (бокси) сьогодні широко використовуються практично у всіх функціональних тренуваннях: крім кроссфіта і фітнесу, плиометрика застосовна в підготовці таких видів спорту, як баскетбол, теніс, футбол, паркур і багато ін. Пліометріческіе тренування просто необхідні, якщо ви хочете поліпшити свої спортивні результати, хочете підняти знайомі дієві вправи на новий рівень складності. Такі бокси і тумби підходять для стрибків і зашагіваній, присідань і випадів, віджимань і навіть розтяжки. Пліобокс VNK (комплект) являє собою сет з 4 боксів. Кожен із елементів - це міцна стійка платформа, наповнення - багатошаровий POLYIZOL, чохол - PVC. Бокси між собою з'єднуються за допомогою липучки. Конструкція з багатошарового наповнювача і гладкого міцного чохла - стабільна і безпечна, відмінно витримує численні інтенсивні тренування. Пружна поверхня амортизує стрибки, не шкодить суглобам, не пошкоджує шкіру. Пліобокси VNK досить пружні, щоб виконувати вправи, але досить м'які, щоб не пошкодити гомілки, якщо Ви промахнетеся. Завдяки різній висоті кожного боксу, Ви легко зможете адаптувати спорядження до будь-якого рівня підготовки спортсмена: наприклад, для тренувань новачків відмінно підійдуть коробки меншого розміру, для підготовленої людини - більш високі або комбінації з декількох елементів. З пліобоксом VNK Ви легко зможете поставити свій особистий рекорд. Габаритний розмір боксу: 90х75 см. Висота кожного окремого елемента: 15 см, 30 см, 45 см, 60 см. Загальна висота в зібраному вигляді - 150 см. Для додаткового комфорту при використанні елементів комплекту окремо, на торцях боксу передбачені додаткові липучки для фіксації сполучних елементів. Пліобокс VNK (комплект) виконаний в чорно-червоній кольоровій гамі. Підходить і для залів, і для домашнього використання. Купити Пліобокс VNK (комплект) з доставкою по всій Україні можна на нашому сайте.Особенності: - відмінна якість; - багатофункціональність; - безпека і простота використання; - липучка для фіксації; - довгий термін експлуатації; - яскравий привабливий дизайн.
V`Noks
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
25 149 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3357 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
Габаритний розмір боксу: 90х75 см. Висота кожного окремого елемента: 15 см, 30 см, 45 см, 60 см. Загальна висота в зібраному вигляді - 150 см.
АРТИКУЛ
RDX-2288
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пліобокс VNK (комплект)

Пліометріческіе тумби (бокси) сьогодні широко використовуються практично у всіх функціональних тренуваннях: крім кроссфіта і фітнесу, плиометрика застосовна в підготовці таких видів спорту, як баскетбол, теніс, футбол, паркур і багато ін. Пліометріческіе тренування просто необхідні, якщо Ви хочете поліпшити свої спортивні результати, хочете підняти знайомі дієві вправи на новий рівень складності. Такі бокси і тумби підходять для стрибків і зашагіваній, присідань і випадів, віджимань і навіть розтяжки. Пліобокс VNK (комплект) являє собою сет з 4 боксів. Кожен із елементів - це міцна стійка платформа, наповнення - багатошаровий POLYIZOL, чохол - PVC. Бокси між собою з'єднуються за допомогою липучки. Конструкція з багатошарового наповнювача і гладкого міцного чохла - стабільна і безпечна, відмінно витримує численні інтенсивні тренування. Пружна поверхня амортизує стрибки, не шкодить суглобам, не пошкоджує шкіру. Пліобокси VNK досить пружні, щоб виконувати вправи, але досить м'які, щоб не пошкодити гомілки, якщо Ви промахнетеся. Завдяки різній висоті кожного боксу, Ви легко зможете адаптувати спорядження до будь-якого рівня підготовки спортсмена: наприклад, для тренувань новачків відмінно підійдуть коробки меншого розміру, для підготовленої людини - більш високі або комбінації з декількох елементів. З пліобоксом VNK Ви легко зможете поставити свій особистий рекорд. Габаритний розмір боксу: 90х75 см. Висота кожного окремого елемента: 15 см, 30 см, 45 см, 60 см. Загальна висота в зібраному вигляді - 150 см. Для додаткового комфорту при використанні елементів комплекту окремо, на торцях боксу передбачені додаткові липучки для фіксації сполучних елементів. Пліобокс VNK (комплект) виконаний в чорно-червоній кольоровій гамі. Підходить і для залів, і для домашнього використання.

особливості:

  • відмінна якість;
  • багатофункціональність;
  • безпека і простота використання;
  • липучка для фіксації;
  • довгий термін експлуатації;
  • яскравий привабливий дизайн.

Характеристики:

  • Матеріал: PVC;
  • Розмір: Габаритний розмір боксу: 90х75 см;
  • Висота кожного окремого елемента: 15 см, 30 см, 45 см, 60 см;
  • Загальна висота в зібраному вигляді: 150 см;
  • Вид: Пліобокс.

Виробник: V`Noks (Угорщина)


Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 купити по які завищеною вартістю 25 149 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Оборудование для Кроссфита таких брендів, як наприклад: V`Noks в каталозі Терра Спорт
Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 - Фото №2 Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 - Фото №3 Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 - Фото №4 Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 - Фото №5 Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 - Фото №6 Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 - Фото №7

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Устаткування для Кроссфіта

Давно планували зайнятися фігурою? Пліобокс (комплект) V`Noks RDX-2288 буде Вашим першим кроком. В « Устаткування для Кроссфіта » знайдеться все, що Вам знадобиться. Устаткування для Кроссфіта здивує Вас своєю якістю. Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 37-46 кг SV-HK0193 , Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 37-46 кг SV-HK0193 і Гумка для підтягувань (стрічка опору) SportVida Power Band 37-46 кг SV-HK0193 від знаменитих світових виробників 4352 Ви зможете побачити в нашій категорії Устаткування для Кроссфіта . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Устаткування для Кроссфіта . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн