Балансировочная платформа LivePro Bosu Pro Balance Tra (LP8211)

КОД ТОВАРУ: 274059
  • Балансировочная платформа LivePro Bosu Pro Balance Tra (LP8211)
Балансировочная платформа LivePro Bosu Pro Balance Tra (LP8211)
Платформа з насосом LivePro BOSU PRO BАLANCE TRA LP8211 була розроблена для професійного використання. На ній ви можете робити різнобічні балансувальні вправи, рухові і м'язові тренування. Livepro Balance також підходить для відновлення суглобів в режимі реабілітації. З ним ви зможете присідати, робити степ-вправи стоячи, спиратися, віджиматися, балансувати. Родзинкою тренажера є те, що на ньому можна виконувати вправи з обох сторін для ніг, постави, координації, а за рахунок еспандерів ви ще зможете прокачувати м'язи рук і спини. З такою платформою BOSU ви економите свій час, різноманітите свої тренування, прокачає всі свої м'язи і проблемні зони, і займете зовсім небагато місця будинку або в залі. Якщо ви хочете підняти тренування на новий рівень, LivePro BOSU PRO BАLANCE - це ідеальний вибір: розвиває баланс і моторику ідеально підходить для прокачування м'язів спини і преса розвиває вибухову силу і спритність розвиває різнобічні м'язи, що покращує форми вашого тіла покращує поставу знижує ризик отримання травм Інформація про товар: дуже міцна і довговічна поверхня можна використовувати з двох сторін опуклою і плоскою міцна опорна основа півсфера надійно кріпиться до поверхні спеціально розроблена поверхню поліпшує зчеплення максимальна вага користувача 300 кг діаметр 61,5см висота 22см вага 5,2 кг в комплекті: ножний насос, BOSU балансувальна платформа, два еспандера - довжиною 104 см з неопреновими ручками Якщо ви повернете Bosu куполом вгору, то його можна використовувати: для виконання типових в степ-аеробіки вправ на розвиток м'язів ніг і сідниць в якості лави для зміцнення грудних і спинних м'язів, а також м'язів рук, на ньому виконуються жими і розведення рук з обважнювачами і без них як опору для зміцнення м'язів спини і преса, наприклад скручування або гиперєкстензия - вправи для попереку. Якщо снаряд перевернути, то можна легко робити віджимання або планку, розвивати м'язи рук, плечей, спини або преса. Крім того, за допомогою зменшення або збільшення тиску в самому снаряді можна варіювати складність вправ. Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання. Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань. Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.
LivePro
КУПИТИ
ЦІНА:
5 352 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 714 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
61.5х22см
АРТИКУЛ
LP8211
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Платформа з насосом LivePro BOSU PRO BАLANCE TRA LP8211 була розроблена для професійного використання. На ній ви можете робити різнобічні балансувальні вправи, рухові і м'язові тренування. Livepro Balance також підходить для відновлення суглобів в режимі реабілітації. З ним ви зможете присідати, робити степ-вправи стоячи, спиратися, віджиматися, балансувати. Родзинкою тренажера є те, що на ньому можна виконувати вправи з обох сторін для ніг, постави, координації, а за рахунок еспандерів ви ще зможете прокачувати м'язи рук і спини. З такою платформою BOSU ви економите свій час, різноманітите свої тренування, прокачає всі свої м'язи і проблемні зони, і займете зовсім небагато місця будинку або в залі.

Якщо снаряд перевернути, то можна легко робити віджимання або планку, розвивати м'язи рук, плечей, спини або преса. Крім того, за допомогою зменшення або збільшення тиску в самому снаряді можна варіювати складність вправ.

Livepro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання.

Livepro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета Livepro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти Livepro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань.

Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте Livepro.

особливості:

  • розвиває баланс і моторику
  • ідеально підходить для прокачування м'язів спини і преса
  • розвиває вибухову силу і спритність
  • розвиває різнобічні м'язи, що покращує форми вашого тіла
  • покращує поставу
  • знижує ризик отримання травм
  • дуже міцна і довговічна поверхня
  • можна використовувати з двох сторін опуклою і плоскою
  • міцна опорна основа
  • півсфера надійно кріпиться до поверхні
  • спеціально розроблена поверхню поліпшує зчеплення

Основні характеристики:

  • максимальна вага користувача 300 кг
  • діаметр 61,5см
  • висота 22см
  • вага 5,2 кг
  • сірий колір
  • в комплекті: ножний насос, BOSU балансувальна платформа, два еспандера - довжиною 104 см з неопреновими ручками

Якщо ви повернете Bosu куполом вгору, то його можна використовувати:

  • для виконання типових в степ-аеробіки вправ на розвиток м'язів ніг і сідниць
  • в якості лави для зміцнення грудних і спинних м'язів, а також м'язів рук, на ньому виконуються жими і розведення рук з обважнювачами і без них
  • як опору для зміцнення м'язів спини і преса, наприклад скручування або гиперєкстензия - вправи для попереку.

Виробник: LivePro


Балансировочная платформа LivePro Bosu Pro Balance Tra (LP8211) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 5 352 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Диски здоровья и балансиры таких торгових марок, як наприклад: LivePro в онлайн каталозі Терра Спорт
Балансировочная платформа LivePro Bosu Pro Balance Tra (LP8211)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Балансировочная платформа LivePro Bosu Pro Balance Tra (LP8211)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Диски здоров'я і балансири

Давно планували зайнятися фігурою? Балансировочная платформа LivePro Bosu Pro Balance Tra (LP8211) допоможе на шляху до мети. В « Диски здоров'я і балансири » є все, що необхідно спортсмену. Диски здоров'я і балансири обрадує Вас високою якістю. Подушка-диск балансировочная 4FIZJO MED+ (сенсомоторная) массажная Blue, 33 см( 4FJ0319) , Подушка-диск балансировочная 4FIZJO MED+ (сенсомоторная) массажная Blue, 33 см( 4FJ0319) і Подушка-диск балансировочная 4FIZJO MED+ (сенсомоторная) массажная Blue, 33 см( 4FJ0319) від топових світових брендів 3852 Ви зможете побачити в нашій лінійці Диски здоров'я і балансири . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Диски здоров'я і балансири . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн