Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400

КОД ТОВАРУ: 154098
  • Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400
  • Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400 - Фото №2
  • Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400 - Фото №3
  • Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400 - Фото №4
  • Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400 - Фото №5
Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400
Тип: пісок кінетичний. Колір: натуральний. Упаковка: картонна. Вага: 0,907 кг. Особливості: для дітей від трьох років; антибактеріальний; не вимагає зволоження; пісок тримає форму і не розсипається, не залишається на руках та одязі; стабілізує емоційний стан; довгий час не втрачає своїх якостей; розвиває тактильні відчуття, уяву і фантазію.
Kinetic Sand & Kinetic Rock
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
379 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 51 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
71400
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400 - прекрасний подарунок для маленького любителя пограти з піском. Ви з вашою дитиною можете створити справжній шедевр з піску, проявивши свою фантазію і уяву. Від такого піску неможливо відірватися і дітям, і навіть дорослим, адже він такий м'який і приємний, податливий, легко приймає потрібну форму. Граючи з ним, дитина розслабляється, і ставати більш спокійним.

особливості:
- для дітей від трьох років;
- антибактеріальний;
- не вимагає зволоження;
- пісок тримає форму і не розсипається, не залишається на руках та одязі;
- стабілізує емоційний стан;
- довгий час не втрачає своїх якостей;
- розвиває тактильні відчуття, уяву і фантазію.

Характеристики:
Тип:
пісок кінетичний;
Колір: натуральний;
Упаковка: картонна;
Вага: 0,907 кг.

Виробник: Kinetic Sand & Kinetic Rock (Швеція).
Під брендом Kinetic Sand & Kinetic Rock виробляють приголомшливі набори для творчості з використанням фантастичного піску, який влучив у і надихнув не одну дитину на створення справжніх шедеврів і різноманітних сюжетів для гри. Пісок тримає форму, одночасно може розсипатися, в'язкий і не сприяє розвитку патогенних бактерій. Найголовніше - благотворно впливає на психіку і емоційний стан дитини під час гри.


Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400 купити за вигідною ціною 379 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Развивающие игрушки таких торгових марок, як наприклад: Kinetic Sand & Kinetic Rock в онлайн каталозі Терра Спорт
Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400 Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400 - Фото №2 Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400 - Фото №3 Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400 - Фото №4 Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400 - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Розвиваючі іграшки

Давно мрієте зайнятися спортом? Пісок кінетичний Kinetic Sand Original 71400 буде Вашим першим кроком. В « Розвиваючі іграшки » є все, що необхідно спортсмену. Розвиваючі іграшки здивує Вас своєю якістю. Кубики розвиваючі Gamma з українським алфавітом , Кубики розвиваючі Gamma з українським алфавітом і Кубики розвиваючі Gamma з українським алфавітом від знаменитих світових виробників 2001 Ви знайдете в нашому розділі Розвиваючі іграшки . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Розвиваючі іграшки . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн