Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love

КОД ТОВАРУ: 125920
  • Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love
  • Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love - Фото №2
Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love
Тип: мобайл. Харчування: батарейки.
Tiny Love
КУПИТИ
ЦІНА:
1 955 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 261 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Мобайли, Інші
АРТИКУЛ
1303506830
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мобайл розвиває «PeekaBoo» Тiny Love - унікальний дизайн і особливості пересування іграшок-звіряток дозволяє грати з ними в хованки. Змінює свої опції разом з ростом і розвитком малюка. Мобайл має 2 варіанти руху м'яких барвистих іграшок, які приваблюють і зачаровують. Система подвійного руху ховає іграшки під пелюстка, приковує увагу і інтерес дитини. Стежачи за рухомими в повітрі предметами розвиваються м'язи шиї і зоровий апарат. У музичному блоці є 15 заспокійливих мелодій тривалістю близько 40 хвилин. М'який нічник із зоряним небом і місяцем на світиться панелі забезпечать комфортне засинання. Музика розслабляє малюка, роблячи сон спокійним і приємним. Коли дитина підросте і мобайл йому стане не цікавий, музичний блок можна використовувати як Music box-піаніно.

особливості:

- заколисуючий нічник;

- подвійне рух з ефектом пряток;

- 15 мелодій;

- якісний динамік;

- 40 хвилин не повторюються мелодій;

- мобайл перетворюється в Musicbox-піаніно;

- яскраві іграшки, які знімаються.

Характеристики:

Тип: мобайл;

Харчування: батарейки.

Виробник: Tiny Love (Ізраїль)

Tiny Love - спеціалізується на виготовленні дитячих розвиваючих іграшок, колясок, компактної багатофункціональної дитячих меблів. Головний офіс знаходиться Ізраїлі, має більше 30 філій в Північній, Південній і Центральній Америці, Європі, на Близькому Сході і Австралії. Вся продукція бренду, торгової марки "Tiny Love" відповідає найвищим світовим стандартам для дитячих іграшок і виготовлена з екологічно безпечних матеріалів.

 


Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love купити за вигідною ціною 1 955 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Погремушки таких виробників, як наприклад: Tiny Love в магазині terrasport.ua
Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Брязкальця

Давно мрієте зайнятися спортом? Мобайл розвиває PeekaBoo Тiny Love буде Вашим першим кроком. В « Брязкальця » є все, що необхідно спортсмену. Брязкальця здивує Вас своєю якістю. Іграшка-підвіска розвиваюча Fancy Baby Левеня Тод , Іграшка-підвіска розвиваюча Fancy Baby Левеня Тод і Іграшка-підвіска розвиваюча Fancy Baby Левеня Тод від знаменитих світових виробників 6657 Ви знайдете в нашому розділі Брязкальця . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Брязкальця . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн