Пісочниця дерев'яна SportBaby Машинка (SB-pesoch-12)

КОД ТОВАРУ: 239909
  • Пісочниця дерев'яна SportBaby Машинка (SB-pesoch-12)
  • Пісочниця дерев'яна SportBaby Машинка (SB-pesoch-12) - Фото №2
  • Пісочниця дерев'яна SportBaby Машинка (SB-pesoch-12) - Фото №3
Пісочниця дерев'яна SportBaby Машинка (SB-pesoch-12)
Тип: пісочниці; Розміри (ДхШхВ): 145х145х160 см; Матеріал: сосна; Вага: 70 кг; Колір: різнокольоровий.
SportBaby
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
8 757 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1169 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Різнобарвний
АРТИКУЛ
SB-pesoch-12
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Пісочниця дерев'яна SportBaby Машинка (SB-pesoch-12) виконана в класичній квадратній формі, з бічними малюнками у вигляді великої гоночної машини. Завдяки невеликим габаритам, а саме 145 на 145 сантиметрів, пісочницю легко розмістити практично на будь-якому присадибній ділянці дачі або будинку. Глибина в пісочниці 23 сантиметри, цього достатньо для наповнення в неї великої кількості піску, але при цьому він не буде розсипатися за її межі. Верхня частина пісочниці має оригінальну конструкцію, що представляє із себе дві дверцята однакового розміру. При їх підйомі, відбувається механізм складання, в результаті якого з'являються дві зручні для сидіння лавочки зі спинками. На лавочках можна як просто сидіти під час гри, так і використовувати в якості столика, на якому в ряд вибудовувати свої пасочки і піщані замки. Над пісочницею розташований тент, здатний захищати грають в пісочниці дітей, як від палючого сонця, так і дощу. Конструкція тенту має оригінальну конструкцію, завдяки якій можна змінювати висоту тенту, а так же кут його нахилу. Якщо опустити тент до самого нижнього положення, то він послужить кришкою на всю пісочницю, і буде захищати пісок і іграшки від вітру і небажаного присутності як вуличних, так і домашніх тварин. Всі дерев'яні деталі виготовлені з натурального дерева сосна і покриті заводський просоченням, що захищає їх від впливу атмосферних опадів.

особливості:

  • призначена для вулиці;
  • виготовлена з натурального дерева;
  • оброблена антиалергенним препаратом;
  • кришка пісочниці трансформується в дві лавочки зі спинками;
  • тентова двостороння дах, закріплена на дерев'яних планках.

Характеристики:
Тип: пісочниці;
Розміри (ДхШхВ): 145х145х160 см;
Матеріал: сосна;
Вага: 70 кг;
Колір: різнокольоровий.

Виробник: SportBaby (Україна).
Торгова марка SportBaby була зареєстрована на території України в 2008 році. Незважаючи на нетривале торговельну і виробничу діяльність, компанія вже добре себе зарекомендувала на ринку, і становить конкуренцію для інших виробників, також спеціалізуються на виробництві товарів для дітей з дерева. У торговельній лінійці компанії SportBaby представлені різні товари для дітей, це гойдалки, шведські стінки, парти, мольберти, будиночки, спортивні куточки та безліч інших. Всі вони виготовлені з натурального дерева і оброблені гіпоалергенними препаратами.


Пісочниця дерев'яна SportBaby Машинка (SB-pesoch-12) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 8 757 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Детские песочницы таких торгових марок, як наприклад: SportBaby в онлайн каталозі Терра Спорт
Пісочниця дерев'яна SportBaby Машинка (SB-pesoch-12) Пісочниця дерев'яна SportBaby Машинка (SB-pesoch-12) - Фото №2 Пісочниця дерев'яна SportBaby Машинка (SB-pesoch-12) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пісочниця дерев'яна SportBaby Машинка (SB-pesoch-12)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі пісочниці

Давно планували зайнятися фігурою? Пісочниця дерев'яна SportBaby Машинка (SB-pesoch-12) допоможе на шляху до мети. В « Дитячі пісочниці » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі пісочниці обрадує Вас високою якістю. Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-31 , Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-31 і Пісочниця дерев'яна SportBaby SB-pesoch-31 від топових світових брендів 6964 Ви зможете побачити в нашій лінійці Дитячі пісочниці . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Дитячі пісочниці . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн