Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті

КОД ТОВАРУ: 102124
  • Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті
  • Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті - Фото №2
  • Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті - Фото №3
  • Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті - Фото №4
Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті
Тип рукавичок: боксерські. Матеріал покриття: натуральна коров'яча / волова шкіра. Матеріал наповнювача: піна + гель. Фіксація: застібка Velcro. Особливості: Технологія Сlimacool. Вага, Oz: 14/16/18/20. Колір: чорно-золотий.
Adidas
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 200 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 294 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
14 Oz, 16 Oz, 18 Oz, 20 Oz
Застібка
Липучка
Призначення
Дорослі
Матеріал
Натуральна шкіра
АРТИКУЛ
AD973
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті пошиті з якісної натуральної (коров'ячої / волової) шкіри. Як набивання використаний пінний наповнювач з інтегрованим за допомогою технології I-Protex + гелем. В області долоні передбачена перфорація для виведення зайвої вологи, зроблена за допомогою технології Сlimacool. Рукавички легко надягають / знімаються і зручно фіксуються на зап'ясті за допомогою застібки Velcro.
Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті з широкими жорсткими манжетами і надійною системою фіксації забезпечують спортсмену комфорт і безпеку під час гри. Тип рукавичок: боксерські. Матеріал покриття: натуральна коров'яча / волова шкіра. Матеріал наповнювача: піна + гель. Фіксація: застібка Velcro. Особливості: Технологія Сlimacool. Вага, Oz: 14/16/18/20. Колір: чорно-золотий.

Особливості рукавичок:
- боксерські;
- професійний рівень;
- пошиті з натуральної коров'ячої / волової шкіри;
- наповнювач зі спеціальної піни + гелеві вставки;
- технологія виготовлення наповнювача I-Protech +;
- дихаюча підкладка, технологія ClimaCool;
- зручна фіксація на зап'ясті за допомогою застібки Velcro;
- стильний дизайн;
- логотип виробника Adidas.

Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті - якість, надійність, комфорт!

Характеристики:
Тип рукавичок: боксерські.
Матеріал покриття: натуральна коров'яча / волова шкіра.
Матеріал наповнювача: піна + гель.
Фіксація: застібка Velcro.
Особливості: технологія Сlimacool.
Вага, Oz: 14/16/18/20.
Колір: чорно-золотий.

Виробник: Adidas (Німеччина).

Adidas - легендарний німецький промисловий концерн, заснований в 1948 році Адольфом Дасслером і спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу та інвентарю, чиє якість і дизайн відповідають самим передовим тенденціям в світі спортивної моди. У складі концерну є 8 підприємств в Німеччині та понад 25 дочірніх фірм в інших країнах, в тому числі у Франції, Великобританії, США, Канаді, ПАР. На даний момент компанія відповідальна за дистрибуцію продукції компаній Adidas, Reebok, Rockport, Y-3, RBK & CCM Hockey, а також Taylor-Made Golf.


Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті купити по які завищеною вартістю 2 200 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Перчатки для бокса таких брендів, як наприклад: Adidas в каталозі Терра Спорт
Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті - Фото №2 Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті - Фото №3 Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Перчатки для боксу

Давно планували зайнятися фігурою? Рукавички боксерські Adidas Adistar чорно-золоті буде Вашим першим кроком. В « Перчатки для боксу » знайдеться все, що Вам знадобиться. Перчатки для боксу здивує Вас своєю якістю. Рукавички боксерські (професійні) Everlast Powerlock Pro Fight Boxing Gloves зелені , Рукавички боксерські (професійні) Everlast Powerlock Pro Fight Boxing Gloves зелені і Рукавички боксерські (професійні) Everlast Powerlock Pro Fight Boxing Gloves зелені від знаменитих світових виробників 772 Ви зможете побачити в нашій категорії Перчатки для боксу . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Перчатки для боксу . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн