Намет двомісна Naturehike Cloud UP II NH15T002-T червона

КОД ТОВАРУ: 128624
  • Намет двомісна Naturehike Cloud UP II NH15T002-T червона
  • Намет двомісна Naturehike Cloud UP II NH15T002-T червона - Фото №2
  • Намет двомісна Naturehike Cloud UP II NH15T002-T червона - Фото №3
Намет двомісна Naturehike Cloud UP II NH15T002-T червона
Колір: червоний. Водонепроникність: 4000 мм. Максимальна кількість місць: 2. Конструкція: алюміній. Вага покриття: 1,24 кг. Вага килимка: 120 г. Матеріал тканини: двошаровий, 20D нейлон, покритий силіконом. Особливості: Дихаюча тканину, не утворює конденсат. Водонепроникність, захист від дощу. Алюмінієвий каркас. Зручно складається. Ультралегкий вага.
Naturehike
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 962 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 529 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Місткість
2х-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Вага, кг
1,24
Водостійкість тенту, мм
4000
АРТИКУЛ
6927595787106
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет двомісна Cloud UP II Naturehike - надійна модель, незважаючи на легкість. Дно строп має додаткове зміцнення, тому наметі не страшний вітер. Модель яскрава, тканину двошаровий зі спеціальними технологіями. Вона не пропускає вологу, при цьому добре вентилює повітря за рахунок сітчастих вставок внутрішнього шару. На внутрішній стороні намети не утворюється конденсат. Крім того, вага намету дозволяє легко її переносити на далекі відстані, розбирається і збирається вона дуже просто. Конструкцією передбачений міцний і довговічний алюмінієвий каркас, шви в наметі проклеєні якісно. Усередині намету передбачені гачки для підвішування ліхтарика і кишені з речами.    

особливості:

·          Дихаюча тканина, не утворює конденсат;

·          Водонепроникність, захист від дощу;

·          Алюмінієвий каркас;

·          Зручно складається;

·          Ультралегкий вага.

Характеристики:

  Колір: червоний;

Водонепроникність: 4000 мм;

  Максимальна кількість місць: 2;

Конструкція: алюміній;

  Вага покриття: 1,24 кг;

Вага килимка: 120 г;

Матеріал тканини: двошаровий, 20D нейлон, покритий силіконом.

Виробник: Naturehike (Китай).

Відомий китайський бренд, який працює для забезпечення потреб туристів. Вони знають про туризм все, тому їх продукція враховує всі умови і прохання покупців. Товари якісні, фірма велика і не ризикує своєю репутацією. А ще одним незаперечним плюсом цієї фірми є легкість абсолютно всіх матеріалів, що полегшує проходження походів. Ціна приємно радує покупців з різних країн і досвід роботи на ринку говорить про те, що виробникові можна довірити свою безпеку на природі.


Намет двомісна Naturehike Cloud UP II NH15T002-T червона купити по які завищеною вартістю 3 962 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Двухместные палатки таких брендів, як наприклад: Naturehike в каталозі Терра Спорт
Намет двомісна Naturehike Cloud UP II NH15T002-T червона Намет двомісна Naturehike Cloud UP II NH15T002-T червона - Фото №2 Намет двомісна Naturehike Cloud UP II NH15T002-T червона - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет двомісна Naturehike Cloud UP II NH15T002-T червона"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Двомісні намети

Давно планували зайнятися фігурою? Намет двомісна Naturehike Cloud UP II NH15T002-T червона буде Вашим першим кроком. В « Двомісні намети » знайдеться все, що Вам знадобиться. Двомісні намети здивує Вас своєю якістю. Намет двомісна Elixir 2 Tent сіра сіра , Намет двомісна Elixir 2 Tent сіра сіра і Намет двомісна Elixir 2 Tent сіра сіра від знаменитих світових виробників 1157 Ви зможете побачити в нашій категорії Двомісні намети . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Двомісні намети . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн