Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika

КОД ТОВАРУ: 26141
  • Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika
  • Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika - Фото №2
  • Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika - Фото №3
Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika
Особливості намету: чотиримісна, два входи, напівсферична форма тенту, два просторих тамбура, шви проклеєні термоусадочної стрічкою, вітростійкість, невелика вага, компактність, швидко збирається, надійність, ідеальна для трекінгу. Розмір: 420x2215x125 см. Вага: 4,8 кг.
Alexika
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
9 835 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1313 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Місткість
4х-місцева
Кількість шарів
Двошарові
Кількість кімнат
1
Призначення
для кемпінгу
Висота, см
125
Вага, кг
4,80
Водостійкість тенту, мм
4000
АРТИКУЛ
9123.4101
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika завдяки напівсферичної формі прекрасно захищає від дощу. Як і будь-яка інша намет Alexika вона додатково захищена від затікання води в вентиляційні вікна і під дно за рахунок того, що всі її шви проклеєні термоусадочної стрічкою.
Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika оснащена двома просторими тамбурами. Вона вирізняється з-поміж інших наметів цього класу наявністю додаткових аксесуарів, що створює комфорт. У ній, наприклад, передбачені внутрішні кишені для найнеобхідніших речей і гачок для ліхтарика, який може знадобитися в нічний час.
Цей намет особливо хороша для трекінгу за рахунок своєї невеликої ваги, компактності і простоти конструкції, що не вимагає багато часу на установку.

Особливості намету:
- чотиримісна;
- напівсферична форма тенту;
- два просторих тамбура;
- два входи;
- шви проклеєні термоусадочної стрічкою;
- ветроустойчивость;
- невелика вага;
- компактність;
- швидко збирається;
- надійність.

Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika - забезпечить комфортний відпочинок!

Характеристики:
Вага:
4,8 кг.
Матеріал: тенту Polyester 190T PU 4000 mm.
Матеріал дна: Polyester 150D Oxford PU 6000 mm.
Матеріал дуг: Alu 8,5 mm.
Розмір: 420x2215x125 см.
Розмір в чохлі: 20x50 см.
Сезонність: весна-осінь.
Колір: зелений.

Виробник: Alexika (США).
Alexika - міжнародна компанія, зареєстрована в США в 1995 році. Своєю появою вона зобов'язана групі друзів-ентузіастів, захоплених подорожами і гірськими сходженнями. На самому початку компанія була зосереджена на виробництві екстремальних наметів і спальників, а з розвитком бізнесу сферою її інтересів стає також виробництво спорядження для трекінгу і кемпінгу. До сьогоднішнього дня компанія випустила велику колекцію туристичних наметів, спальних мішків і килимків для екстриму, трекінгу та кемпінгу. Товарів цієї лінії притаманні ті ж надійність і комфорт, що і створюваним для екстремального спорту. Один з великих постачальників туристичного спорядження в Центральній і Східній Європі, Alexika следут основному своїм концептом: "Alexika - comfort in details" (Alexika - комфорт в деталях).


Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika вибрати за доступною вартості 9 835 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Четырехместные палатки таких брендів, як наприклад: Alexika в каталозі магазина Terrasport
Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika - Фото №2 Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Чотиримісні намети

Давно хотіли зайнятися спортом? Намет чотиримісна Rondo 4 Alexika - це Ваш перший крок. В « Чотиримісні намети » є все, що знадобиться спортсмену. Чотиримісні намети здивує Вас своєю оригінальністю. Намет чотиримісна Easy Camp Daytent Granite Grey (928284) , Намет чотиримісна Easy Camp Daytent Granite Grey (928284) і Намет чотиримісна Easy Camp Daytent Granite Grey (928284) від кращих світових виробників 1159 Ви можете знайти в нашій категорії Чотиримісні намети . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Чотиримісні намети . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн