Орбитрек (еліптичний тренажер) Sports Art E845S

КОД ТОВАРУ: 131688
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Sports Art E845S
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Sports Art E845S - Фото №2
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Sports Art E845S - Фото №3
Орбитрек (еліптичний тренажер) Sports Art E845S
Тип: орбітрек. Розмір: 202 x 79 x 173 см. Вага: 132 кг. Вага користувача: до 205 кг. Вага маховика: 4,2 кг. Довжина кроку: 42,5 - 73 см.
SportsArt
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
178 360 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 23811 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
електронна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
205
Вага маховика, кг
4,20
Навантаження, рівнів
40
АРТИКУЛ
E845S
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек (еліптичний тренажер) Sports Art E845S - об'єднує в собі властивості бігової доріжки і велотренажера, сприяє тренуванню м'язів верхніх і нижніх кінцівок, сідничних м'язів. Дана модель має 40 рівнів навантаження з регулюванням довжини кроку і рівнем нахилу, які змінюються безпосередньо під час руху. За допомогою LED дисплея можна вибрати необхідне навантаження і простежити за основними показниками тренування. Комп'ютер аналізує такі показники: пройдeнная дистанція, тeкущих швидкість, врeмя тренування в цільовій зоні, витрата калорій. Зміна пульсу реєструється за допомогою сенсорних датчиків, також використовується бездротової нагрудний датчик Роlar. Спеціальна програма дозволяє задати рівень серцебиття, а прилад сам налаштовує опір і навантаження, яку потрібно виконати. Для комфортного тренування і зниження навантаження на колінні суглоби є система амортизації. Широкі педалі забезпечують зручне виконання вправ. Тренажер легко встановлюється, має транспортувальні ролики і систему компенсації нерівності підлоги. Дисплей і кнопки перемикання встановлені в межах досяжності руки, забезпечать комфортне тренування. Вбудований генератор дозволяє займатися без батареї і доступу до електромережі.

 

особливості:

- ергономічна модель;

- 40 рівнів навантаження;

- LED дисплей;

- оцінка пульсу;

- система амортизації;

- автономний генератор енергії;

- система компенсації нерівності поверхні;

- USB порт і вихід для навушників;

- транспортувальні ролики.

 

Характеристики:

Тип: орбітрек;

Розмір: 202 x 79 x 173 см;

Вага: 132 кг;

Вага користувача: до 205 кг;

Вага маховика: 4,2 кг;

Довжина кроку: 42,5 - 73 см.

 

Виробник: SportsArt (Тайвань)

Компанія SportsArt є визнаним лідером в галузі спортивного обладнання, яка понад 37 років використовує інновації у виробництві передового обладнання. SportsArt постійно прагне до просування галузевих стандaртов, позіціoнірует себе як oдин із найкреативніших виробників товарів преміум якості.


Орбитрек (еліптичний тренажер) Sports Art E845S купити за вигідною ціною 178 360 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких торгових марок, як наприклад: SportsArt в онлайн каталозі Терра Спорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) Sports Art E845S Орбитрек (еліптичний тренажер) Sports Art E845S - Фото №2 Орбитрек (еліптичний тренажер) Sports Art E845S - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) Sports Art E845S"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мрієте зайнятися спортом? Орбитрек (еліптичний тренажер) Sports Art E845S буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що необхідно спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) Tunturi Platinum Cross Trainer PRO , Орбитрек (еліптичний тренажер) Tunturi Platinum Cross Trainer PRO і Орбитрек (еліптичний тренажер) Tunturi Platinum Cross Trainer PRO від знаменитих світових виробників 138 Ви знайдете в нашому розділі Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн