Орбитрек Sole E95

КОД ТОВАРУ: 127273
  • Орбитрек Sole E95
  • Орбитрек Sole E95 - Фото №2
  • Орбитрек Sole E95 - Фото №3
  • Орбитрек Sole E95 - Фото №4
  • Орбитрек Sole E95 - Фото №5
Орбитрек Sole E95
Габарити: 211х81х147 см; Довжина кроку: 51-56 см; Вага маховика: 15,4 кг; Максимальна вага користувача: 180 кг; Харчування: 220 В; Вага: 98 кг. Особливості: 10 тренувальних програм, 2 пульсозавісимиє програми; електромагнітна система навантаження; передній привід; регульований кут нахилу педалей 13 ° -40 °; 10.1 "TFT LCD; показники комп'ютера: швидкість, поточна навантаження, пройдена дистанція, витрата калорій, пульс і інші показники; датчики пульсу на поручнях і телеметрія; гіпоалергенні покриття елементів тренажера; система амортизації; вбудований вентилятор; тримач для пляшки; низький рівень шуму при роботі.
Sole
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
101 819 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 13593 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Система навантаження 
електромагнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
180
Вага маховика, кг
15,40
Навантаження, рівнів
20
АРТИКУЛ
3403
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек Sole E95 це простий і легкий велотренажер, призначений для зміцнення дихальної системи, підтримку загального тонусу, дозволяє придбати підтягнуті стегна, накачати литкові м'язи. Він має 10 тренувальних і 2 пульсозавісимиє програми, які відображаються на 10-дюймовому дисплеї, який показує пройдену дистанцію, швидкість, витрата калорій, пульс, час тренування, частота обертання педалей, рівень навантаження. Велотренажер має сталевий міцний каркас з алюмінієвим сердечником. Сидіння можна відрегулювати. Педалі тренажера спроектовані таким чином, що під час тренування навантаження на суглоби ніг мінімальна. Для зручності транспортування продумані коліщатка.

особливості:

- 10 тренувальних програм, 2 пульсозавісимиє програми;

- електромагнітна система навантаження;

- передній привід;

- регульований кут нахилу педалей 13 ° -40 °;

- 10.1 "TFT LCD-дисплей;

- показники комп'ютера: швидкість, поточна навантаження, пройдена дистанція, витрата калорій, пульс і інші показники;

- датчики пульсу на поручнях і телеметрія;

- гіпоалергенні покриття елементів тренажера;

- система амортизації;

- вбудований вентилятор;

- тримач для пляшки;

- низький рівень шуму при роботі.

Характеристики:

Габарити: 211х81х147 см;

Довжина кроку: 51-56 см;

Вага маховика: 15,4 кг;

Навантаження: 180 кг;

Харчування: 220 В;

Вага: 98 кг.

Виробник: Sole (Італія).

Sole   - це італійська компанія, яка спеціалізується на виробництві бігових доріжок, еліптичних тренажерів, велотренажерів для дому та фітнес-залів, і займає лідируючі позиції в даному сегменті ринку. Тренажери цього бренду відповідають високим стандартам якості, мають індивідуальний дизайн, зручну ергономіку і щорічно стають переможцями багатьох професійних рейтингів на території Канади, США і по всьому світу. Sole потрапив в трійку лідерів-виробників «Задоволеності покупців своєю покупкою», яка відображає якість продукції та гарантійний сервіс.


Орбитрек Sole E95 купити по реально виправданою вартості 101 819 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких брендів, як наприклад: Sole в інтернет каталозі Терраспорт
Орбитрек Sole E95 Орбитрек Sole E95 - Фото №2 Орбитрек Sole E95 - Фото №3 Орбитрек Sole E95 - Фото №4 Орбитрек Sole E95 - Фото №5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек Sole E95"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Орбитрек Sole E95 допоможе досягти мети. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) порадує Вас високою якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm , Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm і Орбитрек (еліптичний тренажер) ВН Fitness G2336U Athlon Programm від кращих світових брендів 138 Ви побачите в нашій категорії Орбітреки (еліптичні тренажери) . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Орбітреки (еліптичні тренажери) . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн