Орбитрек Sole E25

КОД ТОВАРУ: 127272
  • Орбитрек Sole E25
  • Орбитрек Sole E25 - Фото №2
  • Орбитрек Sole E25 - Фото №3
  • Орбитрек Sole E25 - Фото №4
Орбитрек Sole E25
Габарити: 180х69х147 см; Довжина кроку: 51-56 см; Вага маховика: 11 кг; Максимальна вага користувача: 160 кг; Харчування: 230 В; Вага: 86 кг. Особливості: 10 тренувальних програм, 20 рівнів навантаження; електромагнітна система навантаження; передній привід; технологія негативного внутрішнього кута -2 °; дисплей 5 дюймів; показники комп'ютера: швидкість, поточна навантаження, пройдена дистанція, витрата калорій, пульс і інші показники; датчики пульсу на поручнях, в т.ч. нагрудний датчик; система амортизації; низький рівень шуму при роботі.
Sole
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
75 342 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 10058 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Система навантаження 
електромагнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
160
Вага маховика, кг
11
Навантаження, рівнів
20
АРТИКУЛ
3402
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек Sole E25 призначений для зміцнення дихальної системи, підтримки загального тонусу, дозволяє придбати підтягнуті стегна, накачати литкові м'язи. Він має 10 тренувальних програм, які відображаються на 6.5 "LCD дисплеї. Дисплей показує пройдену відстань, загальний час бігу, кількість спалених калорій за тренування, розраховує швидкість в режимі реального часу, показує нахил і вимірює пульс користувача.

Простота у використанні електронної консолі з яскравою білою підсвіткою і ЖК-дисплей. Включає в себе вбудований охолоджуючий держатель вентилятора і пляшки з водою. Консоль також має вбудовані динаміки, які дозволяють підключити будь-який MP3-плеєр (Айпод і т.д.) для зручного прослуховування. Збільшені педалі для комфортного тренування. Ці унікальні педалі були розроблені у співпраці з провідними фізіотерапевтами і ентузіастами спорту. Інженери Sole розробили 2 ступеня нахилу, які зменшують напругу в щиколотках і колінах. Також спроектували ортопедичні устілки для оптимального комфорту користувача.

особливості:

- 10 тренувальних програм, 20 рівнів навантаження;

- електромагнітна система навантаження;

- передній привід;

- технологія негативного внутрішнього кута -2 °;

- дисплей 6,5 дюймів;

- показники комп'ютера: швидкість, поточна навантаження, пройдена дистанція, витрата калорій, пульс і інші показники;

- датчики пульсу на поручнях, в т.ч. нагрудний датчик;

- система амортизації;

- низький рівень шуму при роботі.

Характеристики:

Габарити: 180х69х147 см;

Довжина кроку: 51-56 см;

Вага маховика: 11 кг;

Максимальна вага користувача: 160 кг;

Харчування: 230 В;

Вага: 86 кг.

Виробник: Sole (Італія).

Sole   - це італійська компанія, яка спеціалізується на виробництві бігових доріжок, еліптичних тренажерів, велотренажерів для дому та фітнес-залів, і займає лідируючі позиції в даному сегменті ринку. Тренажери цього бренду відповідають високим стандартам якості, мають індивідуальний дизайн, зручну ергономіку і щорічно стають переможцями багатьох професійних рейтингів на території Канади, США і по всьому світу. Sole потрапив в трійку лідерів-виробників «Задоволеності покупців своєю покупкою», яка відображає якість продукції та гарантійний сервіс.


Орбитрек Sole E25 підібрати і купити за реальною ціною 75 342 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких торгових марок, як наприклад: Sole в електронному магазині Terra Sport
Орбитрек Sole E25 Орбитрек Sole E25 - Фото №2 Орбитрек Sole E25 - Фото №3 Орбитрек Sole E25 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек Sole E25"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно хочете зайнятися фігурою? Орбитрек Sole E25 допоможе почати легко. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що Вам знадобиться. Орбітреки (еліптичні тренажери) обрадує Вас своєю надійністю. Орбитрек (еліптичний тренажер) Circle E7E Plus, чорний (E7E PB) , Орбитрек (еліптичний тренажер) Circle E7E Plus, чорний (E7E PB) і Орбитрек (еліптичний тренажер) Circle E7E Plus, чорний (E7E PB) від кращих світових постачальників 138 Ви зможете знайти в нашій лінійці Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн