Орбитрек (еліптичний тренажер) Matrix E3x (2012)

КОД ТОВАРУ: 76088
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Matrix E3x (2012)
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Matrix E3x (2012) - Фото №2
Орбитрек (еліптичний тренажер) Matrix E3x (2012)
Особливості орбитрека: електромагнітна система навантаження, професійний, модель класу Преміум, ергономічний, високоміцна рама, двошаровий фарбування і лакування рами, генераторний безшумний маховик QuietGlide ™, антиковзні педалі, наявність сенсорних датчиків і телеметрії, зручна консоль, точковий LED дисплей / буквено-цифровий LED дисплей, наявність транспортувальних коліс і компенсаторів нерівностей підлоги, підставка для склянки, наявність кнопок регулювання навантаження на консолі і рукоятках. Харчування автономно / від мережі 220 Вольт. Відстань між педалями: 6,4 см (супермалий Q-Фактор ESQF ™). Кількість рівнів навантаження: 25. Кількість програм: 8 (в тому числі 1 пульсозависимая). Інтеграція: USB, CSAFE, FitLinxx ™ / FitConnection ™ Ready, Netpulse Ready. Розмір в робочому стані: 1,78х0,74х1,74 м. Довжина кроку: 51 см. Максимальна вага користувача: 182 кг. Вага тренажера: 136 кг. Показання консолі: профіль, час, дистанція, швидкість, обороти в хв., Рівні, витрачені калорії, пульс, метаболічні одиниці, Примор'ї.
Matrix
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
електромагнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
182
Навантаження, рівнів
25
АРТИКУЛ
MX-E3X-2012
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

  При замовленні тренажера через сайт додаткова знижка 5%!

Орбитрек (еліптичний тренажер) Matrix E3x (2012) відноситься до класу професійних і в той же час легко керованих тренажерів Преміум класу. Завдяки биомеханически оптимальної траєкторії руху, що забезпечується цим орбітреків, навантаження, що надаються під час тренувань на суглоби ніг - дуже щадні. Додатковий комфорт занять на тренажері створює система м'якого прискорення і зупинки педалей, що не вимагає від користувача великих зусиль. Завдяки вбудованому генераторному маховика QuietGlide ™, орбитрек працює безшумно, що є великою перевагою під час занять в домашніх умовах. Крім того, цей орбитрек компактний і оснащений транспортувань колесами, що дозволяє без праці встановити його в будь-якому зручному місці будинку.
Орбитрек (еліптичний тренажер) Matrix E3x (2012) завдяки електронній консолі нового покоління дозволяє легко собою керувати навіть новачкові. На зручному LED дисплеї консолі ви завжди зможете побачити всі основні показники поточного тренувального процесу: профіль, час, дистанція, швидкість, обороти в хв., Рівні, витрачені калорії, пульс, метаболічні одиниці, Примор'ї. Відрегулювати навантаження можна, натискаючи на спеціальні кнопки на консолі або рукоятках.


Особливості орбитрека:
- електромагнітна система навантаження;
- професійний;
- модель класу Преміум;
- ергономічний;
- високоміцна рама;
- двошаровий фарбування і лакування рами;
- генераторний безшумний маховик QuietGlide ™;
- антиковзні педалі;
- наявність сенсорних датчиків і телеметрії;
- зручна консоль;
- точковий LED дисплей / буквено-цифровий LED дисплей;
- наявність транспортувальних коліс і компенсаторів нерівностей підлоги;
- наявність кнопок регулювання навантаження на консолі і рукоятках;
- підставка для склянки.

Орбитрек (еліптичний тренажер) Matrix E3x (2012) - професійний підхід до тренувань!


Характеристики:
Харчування
автономно / від мережі 220 Вольт.
Відстань між педалями: 6,4 см (супермалий Q-Фактор ESQF ™).
Кількість рівнів навантаження: 25.
Кількість програм: 8 (в тому числі 1 пульсозависимая).
Інтеграція: USB, CSAFE, FitLinxx ™ / FitConnection ™ Ready, Netpulse Ready.
Розмір в робочому стані: 1,78х0,74х1,74 м.
Довжина кроку: 51 см.
Максимальна вага користувача: 182 кг.
Вага тренажера: 136 кг.
Показання консолі: профіль, час, дистанція, швидкість, обороти в хв., Рівні, витрачені калорії, пульс, метаболічні одиниці, Примор'ї.
Специфікація програм: ручний режим, інтервали, "гойдалки", спалювання жиру, фіт-тест Інституту Купера, 1 випадкова, 1 Ватт-фіксована, 1 пульсозависимая.

Гарантія: 3 роки.

Товар сертифікований!
Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Виробник: Matrix (Тайвань).
Це відома торгова марка, що є частиною компанії Jonson Health Tech Co., Ltd. Тренажери цієї марки відповідають найвищим вимогам якості і завжди виправдовують очікування клієнтів. З моменту своєї появи на ринку в 2003 році, торгова марка Matrix прагне до того, щоб зайняти провідне місце в Premium сегменті виробників спортивного обладнання.

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Орбитрек (еліптичний тренажер) Matrix E3x (2012) купити за вигідною ціною 0 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких торгових марок, як наприклад: Matrix в онлайн каталозі Терра Спорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) Matrix E3x (2012) Орбитрек (еліптичний тренажер) Matrix E3x (2012) - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) Matrix E3x (2012)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Орбитрек (еліптичний тренажер) Matrix E3x (2012) буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що необхідно спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) Tunturi Platinum Cross Trainer PRO , Орбитрек (еліптичний тренажер) Tunturi Platinum Cross Trainer PRO і Орбитрек (еліптичний тренажер) Tunturi Platinum Cross Trainer PRO від знаменитих світових виробників 138 Ви знайдете в нашому розділі Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн