Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit VANGUARD E2,1M чорний

КОД ТОВАРУ: 100246
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit VANGUARD E2,1M чорний
Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit VANGUARD E2,1M чорний
Маховик: 9 кг. Розмір: 150х61х168 см. Вага: 60 кг. Максимальна вага користувача: 140 кг. Особливості тренажера: тиха і плавна робота, регулювання глибини кроку, 14 вбудованих професійних програм для тренувань, ефективні тренування вдома для всієї родини, якісні матеріали виготовлення, зміна навантаження під Ваші вимоги.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
18 805 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2510 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
140
Вага маховика, кг
9
Навантаження, рівнів
16
АРТИКУЛ
VANGUARD E2.1M-BLK
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС


Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit VANGUARD E2,1M - це чудовий варіант для ефективних тренувань, як вдома, так і в спортзалі. Цей тренажер допоможе Вам підняти загальний тонус, скинути зайву вагу і значно поліпшити м'язи ніг, спини, рук, грудей.
Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit VANGUARD E2,1M тихий і плавний в роботі, завдяки маховика вагою 9 кг. Є можливість 16-ти ступінчастою регулювання навантаження, щоб Ви могли займатися на ідеальних для Вас умовах. А на екрані вбудованого комп'ютера Ви будете бачити важливу інформацію про тренування, наприклад пульс, швидкість і кількість соженная калорій. У цього тренажера є транспортувальні ролики, з якими навіть дівчині не складе труднощів перемістити орбитрек.
Головною перевагою цього тренажера є те, що Ви можете вибрати потрібну Вам програму і він сам буде змінювати навантаження під час тренування, щоб досягти максимальної ефективності. Є 12 професійних автоматичних програм, 1 призначена для користувача і 1 пульсозависимая.

Особливості тренажера:
- тиха і плавна робота;
- регулювання глибини кроку;
- 14 вбудованих професійних програм для тренувань;
- ефективні тренування вдома для всієї родини;
- якісні матеріали виготовлення;
- зміна навантаження під Ваші вимоги.

Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit VANGUARD E2,1M - ефективні тренування вдома для всієї родини!

Характеристики:
Система навантаження:
електромагнітна.
Маховик: 9 кг.
Розмір: 150х61х168 см.
Вага: 60 кг.
Максимальна вага користувача: 140 кг.
Показання комп'ютера: швидкість, обороти колеса в хв., Час, відстань, витрачені калорії, потужність, пульс, режим відновлення.

Гарантія: 6 місяців.

Товар сертифікований!
Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Виробник: HouseFit.
HouseFit - американський виробник спортивного обладнання, який на ринку вже більше 45 років. За цей час компанія встигла досягти великих успіхів у вдосконаленні технологій виробництва спортивного інвентарю. Мільйони людей у всьому світі вибирають тренажери саме цієї компанії, через їх якості та розумної ціни.

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit VANGUARD E2,1M чорний купити за вигідною ціною 18 805 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в електронному каталозі Терраспорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit VANGUARD E2,1M чорний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit VANGUARD E2,1M чорний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мрієте зайнятися спортом? Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit VANGUARD E2,1M чорний буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що необхідно спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E880i white , Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E880i white і Орбитрек (еліптичний тренажер) Sportop E880i white від знаменитих світових виробників 138 Ви знайдете в нашому розділі Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн