Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HВ 8210ELM

КОД ТОВАРУ: 76064
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HВ 8210ELM
Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HВ 8210ELM
Особливості орбитрека: магнітна система навантаження, програмований, наявність програми контролю навантаження, контроль серцевого ритму, наявність жироанализатор, ручне управління, плавна і безшумна робота маховика, подвійний хід рукояток, датчики вимірювання пульсу на нерухомій стійці, комп'ютер з кольоровим дисплеєм, зручна консоль управління, наявність транспортувальних коліс, ергономічний. Кількість тренувальних програм: 21. Кількість встановлених програм: 10. Довжина: 1,35 м. Ширина: 0,63 м. Висота: 1,64 см. Вага тренажера: 43 кг. Максимально допустима вага користувача: 120 кг. Функції комп'ютера: пульс, навантаження, одометр, швидкість, час, калорії, дистанція, рівні навантаження.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
10 505 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1402 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
120
Вага маховика, кг
7
Навантаження, рівнів
10
АРТИКУЛ
12053
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HВ 8210ELM відноситься до класу домашніх тренажерів - зручних, малогабаритних і легкокерованих. За ефективністю тренування на орбітрек нічим не поступаються тренувань на велотренажері, біговій доріжці або степпере, вони так само покращують роботу дихальної та серцево-судинної систем. Орбитрек з магнітною системою навантаження відрізняється від механічного тихою роботою, плавністю ходу і довговічністю, що забезпечуються магнітною системою гальмування, що виключає тертя між магнітом і маховиком.
Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HВ 8210ELM досить компактний, його вага становить усього лише 43 кг. За рахунок чотирьох транспортувальних коліщат, його можна з легкістю переміщати в будь-який зручний місце будинку. На нерухомою центральній стійці орбитрека розташована зручна консоль управління, на кольоровому дисплеї якій відображаються основні параметри тренувального процесу: режим сканування, пульс, одометр, швидкість, час, калорії, дистанція, загальна відстань. Великою перевагою еліптичних тренажерів є можливість плавної зміни навантаження і гальмування без ривків, що забезпечують безударное вплив на суглоби. Комп'ютерне управління орбитрека своєму розпорядженні велику кількість тренувальних програм (21 програма), що встановлюються вручну. Крім цього, у вашому розпорядженні є 10 попередньо встановлених програм, 4 призначені для користувача, програма контролю навантаження і контроль серцевого ритму.


Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HВ 8210ELM - бути здоровим легко!

Характеристики:
Кількість тренувальних програм: 21.
Кількість встановлених програм: 10.
Довжина: 1,35 м.
Ширина: 0,63 м.
Висота: 1,64 см.
Вага тренажера: 43 кг.
Максимально допустима вага користувача: 120 кг.
Функції комп'ютера: пульс, навантаження, одометр, швидкість, час, калорії, дистанція, рівні навантаження.

Гарантія: 6 місяців.

Товар сертифікований!
Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Виробник: HouseFit (США).
Компанія HouseFit заснована в 1979 році з метою виробництва спеціальних тренажерів для будинку. З моменту заснування донині виробництво грунтується на сучасних технологічних рішеннях.

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HВ 8210ELM купити по які завищеною вартістю 10 505 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких брендів, як наприклад: HouseFit в каталозі Терра Спорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HВ 8210ELM

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HВ 8210ELM"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно планували зайнятися фігурою? Орбитрек (еліптичний тренажер) HouseFit HВ 8210ELM буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » знайдеться все, що Вам знадобиться. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) EuroFit 8200 , Орбитрек (еліптичний тренажер) EuroFit 8200 і Орбитрек (еліптичний тренажер) EuroFit 8200 від знаменитих світових виробників 138 Ви зможете побачити в нашій категорії Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн