Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303

КОД ТОВАРУ: 76568
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303 - Фото №2
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303 - Фото №3
  • Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303 - Фото №4
Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303
Особливості орбитрека: магнітна система навантаження, ергономічні рукоятки, надійна сталева вертикальна стійка, наявність компенсаторів нерівностей підлоги, ідеальна фіксація стопи, малогабаритний, хід педалей вперед-назад, зручна ЖК-консоль з підсвічуванням, безшумний хід маховика, наявність пульсометра, сучасний дизайн. Габарити: 0,9х0,5х1,52 м. Максимальна вага користувача: 110 кг. Вага маховика: 7 кг. Вага тренажера: 26 кг.
Evrotop
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 395 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 320 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Сидіння 
немає
Максимальна вага користувача, кг
110
Вага маховика, кг
7
Навантаження, рівнів
8
АРТИКУЛ
EV-303
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303 завдяки своїй малогабаритності і невеликій вазі (26 кг) ідеально підходить для експлуатації в домашніх умовах. Тренажер забезпечує фізичну аеробне навантаження, що сприяє тренуванню кардіологічної системи, значно поліпшує загальний тонус організму і формує м'язову систему тіла. Фахівці стверджують, що під час занять на орбітрек задіюються близько 200 м'язів, суглоби при цьому відчувають невеликі навантаження.
Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303 працює безшумно, що важливо для тренувань, виконуваних в домашніх умовах. Тренування, що проводяться на цьому тренажері, за паливною ефективністю прирівнюються до ходьби на лижах, їзді на велосипеді і занять степом. На зручній консолі з великим дисплеєм відображаються основні показники тренувального процесу: відстань, час, швидкість, частота серцевих скорочень, витрата калорій і режим сканування. Цей тренажер може прослужити вам досить довго, так як магнітна система навантаження дозволяє його механізмам працювати практично без зносу.

Особливості орбитрека:
- магнітна система навантаження;
- ергономічні рукоятки;
- надійна сталева вертикальна стійка;
- наявність компенсаторів нерівностей підлоги;
- ідеальна фіксація стопи;
- малогабаритний;
- хід педалей вперед-назад;
- зручна ЖК-консоль з підсвічуванням;
- безшумний хід маховика;
- наявність пульсометра;
- сучасний дизайн.

Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303 - для всіх, хто цінує своє здоров'я!


Характеристики:
Габарити:
0,9х0,5х1,52 м.
Максимальна вага користувача: 110 кг.
Вага маховика: 7 кг.
Вага тренажера: 26 кг.

Гарантія: 1 рік


Виробник: Evrotop (Німеччина).


Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303 купити за вигідною ціною 2 395 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Орбитреки (эллиптические тренажеры) таких торгових марок, як наприклад: Evrotop в онлайн каталозі Терра Спорт
Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303 Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303 - Фото №2 Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303 - Фото №3 Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Орбітреки (еліптичні тренажери)

Давно мрієте зайнятися спортом? Орбитрек (еліптичний тренажер) Evrotop EV-303 буде Вашим першим кроком. В « Орбітреки (еліптичні тренажери) » є все, що необхідно спортсмену. Орбітреки (еліптичні тренажери) здивує Вас своєю якістю. Орбитрек (еліптичний тренажер) Tunturi Platinum Cross Trainer PRO , Орбитрек (еліптичний тренажер) Tunturi Platinum Cross Trainer PRO і Орбитрек (еліптичний тренажер) Tunturi Platinum Cross Trainer PRO від знаменитих світових виробників 138 Ви знайдете в нашому розділі Орбітреки (еліптичні тренажери) . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Орбітреки (еліптичні тренажери) . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн