Кресало кремінну Coghlan's SC-1005

КОД ТОВАРУ: 101482
  • Кресало кремінну Coghlan's SC-1005
Кресало кремінну Coghlan's SC-1005
Кресало кремінну Coghlan's. Матеріал: пірофорний сплав. Розмір: 103х8 мм. Особливості: найкращий засіб для розведення багать з пірофорного сплаву, кремінну кресало залишається ефективним, навіть після потрапляння в воду, в комплекті спеціальна пластина і страхувальний шнурок.
Coghlan's
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
215 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 29 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
SC-1005
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

З цього моменту, для того, що б розпалити багаття, Вам потрібно витратити мінімум зусиль використавши кремінну кресало Coghlan's. Його вистачає на сотні, а то й тисячі багать, тому у завзятих туристів і любителів походів просто зобов'язана бути це пристосування. До нього додається пластина, завдяки якій все і відбувається, вдаривши по ній - Ви з легкістю розведете багаття.

особливості:
- кращий засіб для розведення багать з пірофорного сплаву;
- кремінну кресало залишається ефективним, навіть після потрапляння в воду;
- в комплекті спеціальна пластина і страхувальний шнурок.

Кресало кремінну Coghlan's - незамінний засіб в поході!

Характеристики:
Тип: кресало кремінну;
Матеріал: пірофорний сплав;
Розмір: 103х8 мм.

Виробник: Coghlan's (Канада).

Компанія, яка відрізняється своїм стабільною якістю і різноманітністю інновацій, в основному виробляє товари, придатні для кемпінгів. Coghlan's має поняття про задоволення потреб клієнтів, таким чином і займає не малу частку ринку. Фірма є постачальником товарів в Україну вже більше п'яти лет.С цього моменту, для того, що б розпалити багаття, Вам потрібно витратити мінімум зусиль використавши кремінну кресало Coghlan's. Його вистачає на сотні, а то й тисячі багать, тому у завзятих туристів і любителів походів просто зобов'язана бути це пристосування. До нього додається пластина, завдяки якій все і відбувається, вдаривши по ній - Ви з легкістю розведете багаття.





Кресало кремінну Coghlan's SC-1005 підібрати і купити за реальною ціною 215 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Аксессуары для отдыха таких торгових марок, як наприклад: Coghlan's в електронному магазині Terra Sport
Кресало кремінну Coghlan's SC-1005

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Кресало кремінну Coghlan's SC-1005"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для відпочинку

Давно хочете зайнятися фігурою? Кресало кремінну Coghlan's SC-1005 допоможе почати легко. В « Аксесуари для відпочинку » є все, що Вам знадобиться. Аксесуари для відпочинку обрадує Вас своєю надійністю. Ковзани розсувні Tempish Expanze Silver , Ковзани розсувні Tempish Expanze Silver і Ковзани розсувні Tempish Expanze Silver від кращих світових постачальників 122 Ви зможете знайти в нашій лінійці Аксесуари для відпочинку . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Аксесуари для відпочинку . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн