Обруч металевий Newt NE-C-092 0,9 кг

КОД ТОВАРУ: 133540
  • Обруч металевий Newt NE-C-092 0,9 кг
Обруч металевий Newt NE-C-092 0,9 кг
Тип: обруч. Вид: важкий. Матеріал: метал. Діаметр: 90 см. Вага: 0,9 кг. Колір зелений. Гарантія: 12 міс. Особливості обруча: застосовується в фітнесі, гімнастики, аеробіки; формує красиву, тонку талію; допомагає ефективно спалювати калорії; покращує роботу серця, зміцнює стінки судин; сприяє розвитку координації; модель утяжеленная.
Newt
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
210 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 28 грн/МІС
ВІДГУКИ2
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 2 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Матеріал
Метал
Вага
до 1 кг
Діаметр окружності
до 100 см
АРТИКУЛ
NE-C-092
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Обруч металевий Newt NE-C-092 0,9 кг є незамінним фітнес інструментом для формування красивої, тонкої талії і зміцнення черевних м'язів. Завдяки тому, що дана модель виконана обтяженою, допомагає при підвищеному навантаженні ефективно спалювати зайві калорії. Сприяє розвитку координації, покращує роботу серця і сприятливо впливає на зміцнення стінок судин.

Особливості обруча:
- застосовується в фітнесі, гімнастики, аеробіки;
- формує красиву, тонку талію;
- допомагає ефективно спалювати калорії;
- покращує роботу серця, зміцнює стінки судин;
- сприяє розвитку координації;
- модель утяжеленная.

Характеристики:
Тип: обруч;
Вид: важкий;
Матеріал: метал;
Діаметр: 90 см;
Вага: 0,9 кг;
Колір: зелений;
Гарантія: 12 міс.

Виробник: Newt (Україна).
Даний вітчизняний бренд є виробником високоякісних і зносостійких спортивних товарів. Продукція Newt знаходить застосування в фітнесі, важкої атлетики, пауерліфтингу та інших спортивних дисциплінах.


Обруч металевий Newt NE-C-092 0,9 кг купити за вигідною ціною 210 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Обручи для фитнеса таких виробників, як наприклад: Newt в магазині terrasport.ua
Обруч металевий Newt NE-C-092 0,9 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Обруч металевий Newt NE-C-092 0,9 кг"

Коментар: Чудовий обруч, з достатнім навантаженням. Вартує витрачених на нього коштів. Гарний колір, насправді темніший, ніж на фото.
16 Апреля 2019
Отзыв полезен? Так: 3 / Ні: 0
Переваги: Сам обруч чудовий, вага 900 г достатня для навантаження і в той же час не виникає неприємних відчуттів у області спини та внутрішніх органів.
Недоліки: Недоліків обруча немає. Є недоліки масажних насадок для нього. Вони погано прикріплюються до обруча і під час обертання прокручуються і злітають.
25 Сентября 2018
Отзыв полезен? Так: 1 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ2
Христина
Чудовий обруч, з достатнім навантаженням. Вартує витрачених на нього коштів. Гарний колір, насправді темніший, ніж на фото.
16 Апреля 2019
Олена
25 Сентября 2018
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Обручі для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Обруч металевий Newt NE-C-092 0,9 кг буде Вашим першим кроком. В « Обручі для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Обручі для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Обруч масажний Hula Hoop SportVida SV-HK0337 - блакитний, 100 см , Обруч масажний Hula Hoop SportVida SV-HK0337 - блакитний, 100 см і Обруч масажний Hula Hoop SportVida SV-HK0337 - блакитний, 100 см від знаменитих світових виробників 170 Ви знайдете в нашому розділі Обручі для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Обручі для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн