Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг

КОД ТОВАРУ: 50322
  • Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг
  • Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг - Фото №2
  • Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг - Фото №3
  • Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг - Фото №4
Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг
Особливості Хула-Хуп: спортивний обруч, гімнастичний, масажний, легкий, складаний, складається з 8 частин, займає мало місця, оснащений Вбудований 80 магнітами, ефектний тренажер для зниження ваги. Матеріал: пластик. Двоколірний (жовтий + чорний). Категорія ваги: легкий.
Punghwa
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
850 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 113 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Розмір
105 см
Матеріал
Пластмаса
АРТИКУЛ
Magnetic
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг - масажний обруч, дуже ефективний тренажер для тих, хто хоче схуднути. При обертанні гімнастичного обруча, завдяки масажному впливу, активізуються м'язи живота, спини, стегон і сідниць. Заняття з обручем-масажером дозволять Вам легко і стрімко позбутися від зайвих жирових відкладень, збільшити м'язи і посилити тонус.
Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг знадобиться як вдома, так і на відпочинку. Крім того, що вправи, які виконуються з його допомогою, допомагають схуднути, вони також тренують дихальну та серцево-судинну системи.

Особливості Хула-Хуп:
- спортивний обруч;
- гімнастичний;
- масажний;
- легкий;
- складаний;
- складається з 8 частин;
- займає мало місця;
- оснащений вбудованими 80 магнітами;
- ефектний тренажер для зниження ваги.


Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг - здоровим бути легко!

Характеристики:
Матеріал: пластик.
Категорія ваги: легкий.
Вага: 2 кг.
Двоколірний (жовтий + чорний).

Виробник: Китай.


Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг підібрати і купити за реальною ціною 850 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Обручи для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Punghwa в електронному магазині Terra Sport
Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг - Фото №2 Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг - Фото №3 Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг"

Коментар: Получила этот массажный обруч, очень довольна, действительно хороший, крутить легко, но первое время очень больно, оставляет синяки, тем не менее результат - минус сантиметры в талии)
21 Сентября 2013
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Татьяна
Получила этот массажный обруч, очень довольна, действительно хороший, крутить легко, но первое время очень больно, оставляет синяки, тем не менее результат - минус сантиметры в талии)
21 Сентября 2013
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Обручі для фітнесу

Давно хочете зайнятися фігурою? Обруч масажний Хула Хуп Magnetic 2 кг допоможе почати легко. В « Обручі для фітнесу » є все, що Вам знадобиться. Обручі для фітнесу обрадує Вас своєю надійністю. Обруч масажний S Passion Health Hoop (2 кг) , Обруч масажний S Passion Health Hoop (2 кг) і Обруч масажний S Passion Health Hoop (2 кг) від кращих світових постачальників 170 Ви зможете знайти в нашій лінійці Обручі для фітнесу . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Обручі для фітнесу . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн