Шкарпетки Norfin Long

КОД ТОВАРУ: 22034
  • Шкарпетки Norfin Long
Шкарпетки Norfin Long
Термошкарпетки високі, виготовлені з 80% акрилу і 20% спандекса. Акрил відводить вологу і створює відчуття додаткового комфорту. Спандекс робить їх еластичними і дозволяє добре тримати на щиколотці.
Norfin
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
158 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 21 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Розмір
M, L, XL
Вид
Шкарпетки
Категорія
Чоловіче
АРТИКУЛ
303708
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Високі зимові термошкарпетки Norfin Long - незамінні для любителів активного відпочинку, а також для мисливців і рибалок.
Завдяки Спандекс, в складі матеріалу, шкарпетки еластичні, добре облягають і утримуються, що не сповзають.
80% акрилу, в складі матеріалу, відводить вологу від ступні і створює додатковий комфорт, роблячи шкарпетки м'якими і приємними на дотик.

Термошкарпетки Norfin Long - тепло і комфорт в холоду!

Характеристики:
Матеріал: 80% акрил, 20% спандекс.
Колір: чорний (з візерунком).
Розміри: M (39-41) / L (42-44) / XL (45-47).

Виробник: Norfin (Фінляндія).

Компанія Norfin давно завоювала світову славу виробника високоякісного одягу та взуття, які гарантують тепло, комфорт і володіють стильним зовнішнім виглядом. Спочатку, компанія спеціалізувалася на виготовленні практичного одягу і взуття для рибалок і мисливців, але багато любителів активного відпочинку моментально помітили і оцінили новинку по достоїнству. Вся продукція торгової марки Norfin виготовляється із сучасних високоякісних матеріалів, з використанням інноваційних технологій.


Шкарпетки Norfin Long купити по які завищеною вартістю 158 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Одежда и обувь для рыбалки таких брендів, як наприклад: Norfin в каталозі Терра Спорт
Шкарпетки Norfin Long

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки Norfin Long"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одяг та взуття для риболовлі

Давно планували зайнятися фігурою? Шкарпетки Norfin Long буде Вашим першим кроком. В « Одяг та взуття для риболовлі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Одяг та взуття для риболовлі здивує Вас своєю якістю. Перчатки Behr Neopren с отстегными пальцами - XXL , Перчатки Behr Neopren с отстегными пальцами - XXL і Перчатки Behr Neopren с отстегными пальцами - XXL від знаменитих світових виробників 3300 Ви зможете побачити в нашій категорії Одяг та взуття для риболовлі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Одяг та взуття для риболовлі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн