Шкарпетки Craft Active Alpine Sock white

КОД ТОВАРУ: 99893
  • Шкарпетки Craft Active Alpine Sock white
Шкарпетки Craft Active Alpine Sock white
Шкарпетки Active Alpine Sock прекрасно зігріють ваші ступні в холодну пору. Унікальний анатомічний крій під кожну ступню. Широка манжета. Термо- і влагорегуляція. Колір білий. Матеріал: поліамід 84%, Nanoglide 15%, лайкра 1%. Температура шкарпетки: -15 ... + 5С.
Craft
  • Носки Craft Active Alpine Sock white
  • Носки Craft Active Alpine Sock black
КУПИТИ
ЦІНА:
667 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 89 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
34-36, 37-39, 40-42, 46-48, 43-45
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
1900743-2900
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки Active Alpine Sock прекрасно зігріють ваші ступні в холодну пору. Чи займаєтеся ви спортом, або просто робите прогулянки, система клімат-контролю буде підтримувати ноги в теплі і сухості. Крій шкарпеток зроблений унікальним для кожної стопи, відсутність швів внизу, п'ята в формі літери Y - ви отримаєте ідеальну посадку. Ці шкарпетки ідеально підійдуть для гірськолижних ботінок.Продуманное використання тканин забезпечує тепло комфорт: завдяки еластану в середині стопи, нога не буде ковзати, поліамід Nanoglide вбереже від тертя на п'ятах і пальцях. Довжина до коліна і широка манжета міцно утримують носок на нозі. Тканина дозволяє тілу дихати, зберігає його температуру і відводить вологу.

особливості:
- унікальний анатомічний крій під кожну ступню;
- широка манжета;
- термо- і влагорегуляція.

Шкарпетки Active Alpine Sock - кататися на гірських лижах в теплі!

характеристики:
Призначення: носка і заняття спортом в зимовий час;
Колір: білий;
Матеріал: поліамід 84%, Nanoglide 15%, лайкра 1%;
Температура шкарпетки: -15 ... + 5С.

Виробник: Craft (Швеція).

Шведська фірма Craft, заснована в другій половині ХХ століття - один з найпопулярніших виробників термобілизни світу. Висока якість продукції неодноразово було підтверджено міжнародними сертифікатами і нагородами. Розробки проводяться з Олімпійськими чемпіонами, щоб максимально задовольнити всі потреби спортсменів і домогтися найкращого результату. Стильний дизайн робить одяг Craft не тільки функціональної, але й дуже привабливою.


Шкарпетки Craft Active Alpine Sock white купити по реально виправданою вартості 667 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Женские носки таких брендів, як наприклад: Craft в інтернет каталозі Терраспорт
Шкарпетки Craft Active Alpine Sock white

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки Craft Active Alpine Sock white"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Шкарпетки Craft Active Alpine Sock white допоможе досягти мети. В « Жіночі шкарпетки » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Жіночі шкарпетки порадує Вас високою якістю. Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L , Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L і Термоноски для бега Lorpen X3UT17 5448 (62 100 865 448) - L від кращих світових брендів 2154 Ви побачите в нашій категорії Жіночі шкарпетки . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Жіночі шкарпетки . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн