Насос ручної для м'ячів Joerex 10

КОД ТОВАРУ: 111883
  • Насос ручної для м'ячів Joerex 10
Насос ручної для м'ячів Joerex 10
Розмір: 10 дюймів (25 см). Матеріал: пластик. Тип: ручний. Призначення: для накачування м'ячів і інших предметів. Колір: зелений, синій, жовтий, червоний. Особливості: компактний розмір, зручність використання, сучасна легка конструкція.
Joerex
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
90 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 12 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Тип
Ручний
АРТИКУЛ
JP023
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Насос ручної 10 Joerex - незамінна річ для тих, хто має м'яч. Також насос підходить для накачування невеликих предметів. Таких як фітбол, велосипедні шини, різні м'ячі, невеликий надувний матрац. Ручка із пластику, зручна при накачуванні, качає в обох напрямках. Корпус виготовлений з якісного пластика, висота його 10 дюймів або 25 см. У комплектацію для різних видів накачування входять: голка, оснащена ковпачком, яка вставляється безпосередньо в насос, гнучкий шланг і насадки. Доступний в різних кольорах.

особливості:

  • компактний розмір;
  • зручність використання;
  • сучасна легка конструкція.

Насос ручної 10 Joerex - незамінний для підтримки ідеальної форми!

Характеристики:
Розмір: 10 дюймів (25 см);
Матеріал: пластик;
Тип: ручний;
Призначення: для накачування м'ячів і інших предметів.
Колір: зелений, синій, жовтий, червоний.

Виробник: Joerex (Китай).
Товари, орієнтовані для зручності спортсменів виробляє компанія Joerex. Використовуючи високі технології при виробництві товарів, бренд залишається улюбленим багатьма спортсменами за високу якість і надійність. Вибір товарів Joerex гарантує тривале і практичне використання.


Насос ручної для м'ячів Joerex 10 купити по реально виправданою вартості 90 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Насосы для мячей таких брендів, як наприклад: Joerex в інтернет каталозі Терраспорт
Насос ручної для м'ячів Joerex 10

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Насос ручної для м'ячів Joerex 10"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Насоси для м'ячів

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Насос ручної для м'ячів Joerex 10 допоможе досягти мети. В « Насоси для м'ячів » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Насоси для м'ячів порадує Вас високою якістю. Насос ручної для велосипедів, м'ячів алюмінієвий Ball Pump , Насос ручної для велосипедів, м'ячів алюмінієвий Ball Pump і Насос ручної для велосипедів, м'ячів алюмінієвий Ball Pump від кращих світових брендів 2056 Ви побачите в нашій категорії Насоси для м'ячів . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Насоси для м'ячів . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн