Напій відновлює BioTech Recovery Gel cherry 60 г

КОД ТОВАРУ: 104807
  • Напій відновлює BioTech Recovery Gel cherry 60 г
Напій відновлює BioTech Recovery Gel cherry 60 г
Тип: відновлює гель. Форма: гель. Рекомендації до прийому: пізніше 30 хв після тренування. Порціонне: 60 м К-сть порцій: 1. Смак: вишневий.
BioTech
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
41 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 5 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Категорія 
Енергетики
Форма випуску 
Рідина
АРТИКУЛ
000001266
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Напій відновлює BioTech Recovery Gel cherry 60 г - це спеціальний гель який допоможе вам відновити організм після тренування. Містить високу кількість сироваткового протеїну, який відмінно відновлює і прискорює ріст м'язів.

особливості:

- швидка засвоюваність;
- відмінно відновлює м'язові тканини;
- захищає організм від зневоднення і виснаження.

Напій відновлює BioTech Recovery Gel cherry 60 г - зарядись чистою енергією!

Характеристики:
Тип: відновлює гель;
Форма: гель;
Смак: вишневий;
Розмір однієї порції: 60 г;
Кількість порцій: 1.

Рекомендації до прийому: приймати 1 порцію пізніше 30 хв після тренування.

Виробник: BioTech (США).
BioTech - найвідоміша торговельна марка з США виробляє харчові добавки. У недавньому часі компанія збільшила свої виробничі потужності, побудувавши заводи в Європі, що позитивно позначилося на ціні для європейських споживачів. Бренд за більш ніж 20-річну історію завоював безліч шанувальників у всьому світі на ринку біологічних добавок для різноманітних видів спорту, включаючи: фітнес, силові види, бодібілдинг, зимові, індивідуальні та водні види спорту. Спеціально підібрані формули препаратів дозволять будь-якому охочому: сформувати м'язи, рельєф, підвищити силовий і енергетичний потенціал свого тіла, отримати активне відновлення, підвищити працездатність і результативність. Крім корисного впливу, продукція, бренду має широкий ряд смакових добавок. Продукція даного бренду має відмінну якість, підтверджене міжнародними сертифікатами, що разом з відмінною ціною дає перевагу над іншими, аналогічними брендами.


Напій відновлює BioTech Recovery Gel cherry 60 г купити за вигідною ціною 41 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Энергетики таких торгових марок, як наприклад: BioTech в онлайн магазині Терра Спорт
Напій відновлює BioTech Recovery Gel cherry 60 г

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Напій відновлює BioTech Recovery Gel cherry 60 г"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Енергетики

Давно мрієте зайнятися спортом? Напій відновлює BioTech Recovery Gel cherry 60 г буде Вашим першим кроком. В « Енергетики » є все, що необхідно спортсмену. Енергетики здивує Вас своєю якістю. Энергетик Arnold Series Iron Pump (360 г) - ежевика , Энергетик Arnold Series Iron Pump (360 г) - ежевика і Энергетик Arnold Series Iron Pump (360 г) - ежевика від знаменитих світових виробників 497 Ви знайдете в нашому розділі Енергетики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Енергетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн