Добавка тонізуюча EntherMeal PRE Amino + (ABPR77), 30 капсул

КОД ТОВАРУ: 365736
  • Добавка тонізуюча EntherMeal PRE Amino + (ABPR77), 30 капсул
Добавка тонізуюча EntherMeal PRE Amino + (ABPR77), 30 капсул
Коли не вистачає енергії, а прийом більшості енергетичних добавок пов'язаний з згубним впливом на серце, нирки, печінку, шлунково-кишкового тракту на допомогу приходить PRE Amino +. PRE в назві запозичене у англійського PREWORKOUT (предтреніровочная добавка, енергетик). PRE Amino + призначений для прихильників здорового способу життя і помірного (оздоровчого) фітнесу, викликає прилив енергії і безпечно стимулює організм під час фізичних навантажень. Рекомендується використовувати як додаткове джерело амінокислот, вітамінів для збагачення раціону харчування спортсменів і в дієтичних програмах, спрямованих на підвищення працездатності і спалювання підшкірного жіра.В складі PRE Amino + немає кофєїнсодержащих речовин, потужних стимуляторів ЦНС, що не відносяться до звичного харчування, що робить її безпечною для організму людини. Склад порції (3 капсули): Аргінін - 1 116 мг L-карнітин - 558 мг Глутаминовая кислота - 167 мг Діоксид кремнію - 19 мг Принцип дії заснований на синергічність дії амінокислот аргініну, глутамінової кислоти і карнітину: Глутаминовая кислота стимулює ЦНС до підвищення загального обміну, підвищує загальний тонус, підвищує увагу, надає ноотропну дію; L-карнітин прискорює обмін речовин, витягає енергію з жирових депо, сприяє жиросжиганию, знижує навантаження на серцево-судинну систему, виявляє м'яку нейропротекторну дію; L-аргінін - потужний донатор азоту - стимулює синтез білка (тонус мускулатури), підвищує синтез колагену сполучної тканини (суглоби, зв'язки), підвищує синтез статевих гормонів, стимулює процес спалювання жирів, покращує артеріальний кровотік. При схожості дії інгредієнтів, варто відзначити що до своїх «мішенях» вони йдуть різними шляхами, від того і ефект їх спільного прийому вище. PRE Amino + дає підвищення загальної життєвої енергії без негативного впливу на організм. Склад: L-аргінін, L-карнітин тартрат, L-глутамінова кислота, діоксид кремнію. Допоміжні речовини: желатин харчовий (матеріал капсули). Харчова цінність 1 капсули: білки - 0,1 г, жири - 0,0 г, вуглеводи - 0,0 г. Енергетична цінність (калорійність) 1капсула: 0,4 ккал (1,7 кДж). Без ГМО. Спосіб вживання: приймати по 3 капсули за 15 хвилин до тренування. Запивати великою кількістю води. Не рекомендується приймати більше 3-х порцій на добу.
EntherMeal
КУПИТИ
ЦІНА:
146 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 19 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Енергетики
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
ABPR77
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Коли не вистачає енергії, а прийом більшості енергетичних добавок пов'язаний з згубним впливом на серце, нирки, печінку, шлунково-кишкового тракту на допомогу приходить PRE Amino +. PRE в назві запозичене у англійського PREWORKOUT (предтреніровочная добавка, енергетик). PRE Amino + призначений для прихильників здорового способу життя і помірного (оздоровчого) фітнесу, викликає прилив енергії і безпечно стимулює організм під час фізичних навантажень. Рекомендується використовувати як додаткове джерело амінокислот, вітамінів для збагачення раціону харчування спортсменів і в дієтичних програмах, спрямованих на підвищення працездатності і спалювання підшкірного жиру. У складі PRE Amino + немає кофєїнсодержащих речовин, потужних стимуляторів ЦНС, що не відносяться до звичного харчування, що робить її безпечною для організму людини. При схожості дії інгредієнтів, варто відзначити що до своїх «мішенях» вони йдуть різними шляхами, від того і ефект їх спільного прийому вище. PRE Amino + дає підвищення загальної життєвої енергії без негативного впливу на організм. Склад: L-аргінін, L-карнітин тартрат, L-глутамінова кислота, діоксид кремнію.

Склад порції (3 капсули):

  • Аргінін - 1116 мг
  • L-карнітин - 558 мг
  • Глутамінова кислота - 167 мг
  • Діоксид кремнію - 19 мг
  • Принцип дії заснований на синергічність дії амінокислот аргініну, глутамінової кислоти і карнітину: Глутаминовая кислота стимулює ЦНС до підвищення загального обміну, підвищує загальний тонус, підвищує увагу, надає ноотропну дію; L-карнітин прискорює обмін речовин, витягає енергію з жирових депо, сприяє жиросжиганию, знижує навантаження на серцево-судинну систему, виявляє м'яку нейропротекторну дію; L-аргінін - потужний донатор азоту - стимулює синтез білка (тонус мускулатури), підвищує синтез колагену сполучної тканини (суглоби, зв'язки), підвищує синтез статевих гормонів, стимулює процес спалювання жирів, покращує артеріальний кровотік.

Характеристики:

  • Тип: Комплексна амінокислотно-вітамінна добавка
  • Допоміжні речовини: желатин харчовий (матеріал капсули).
  • Харчова цінність 1 капсули: білки - 0,1 г, жири - 0,0 г, вуглеводи - 0,0 м
  • Енергетична цінність (калорійність) 1капсула: 0,4 ккал (1,7 кДж).
  • Без ГМО.

Спосіб вживання: приймати по 3 капсули за 15 хвилин до тренування. Запивати великою кількістю води. Не рекомендується приймати більше 3-х порцій на добу.

Виробник: EntherMeal


Добавка тонізуюча EntherMeal PRE Amino + (ABPR77), 30 капсул купити за вигідною ціною 146 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Энергетики таких торгових марок, як наприклад: EntherMeal в електронному каталозі Терраспорт
Добавка тонізуюча EntherMeal PRE Amino + (ABPR77), 30 капсул

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Добавка тонізуюча EntherMeal PRE Amino + (ABPR77), 30 капсул"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Енергетики

Давно мрієте зайнятися спортом? Добавка тонізуюча EntherMeal PRE Amino + (ABPR77), 30 капсул буде Вашим першим кроком. В « Енергетики » є все, що необхідно спортсмену. Енергетики здивує Вас своєю якістю. Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин , Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин і Напій енергетичний Nutrend Isodrinx Tabs 12 таб. апельсин від знаменитих світових виробників 497 Ви знайдете в нашому розділі Енергетики . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Енергетики . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн