Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR)

КОД ТОВАРУ: 474548
  • Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR)
  • Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) - Фото №2
  • Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) - Фото №3
  • Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) - Фото №4
Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR)
Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) відноситься до серії ультралегких наметів Ferrino Light Line. Нестандартна форма каркаса з однією несучою та однією консольною дугою - компроміс, що дозволив досягти достатнього внутрішнього об'єму і збереження невеликої ваги та швидкості встановлення намету. Незважаючи на вагу, модель має тамбур для зберігання речей, а завдяки збільшеному розміру спального місця, вона забезпечить Вам комфортний сон. Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) ідеально підходить для літніх походів, оскільки всередині складається на 50% із москітної сітки. Намет має підвищену до 8000 мм вод. ст. водонепроникність дна, а водозахист зовнішнього тенту становить 3000 мм вод. ст., що вдвічі перевищує нормативні вимоги та цілком вистачає, щоб зберегти намет сухим усередині під час дощу середньої інтенсивності. Дану модель гідно оцінять велотуристи та любителі походів вихідного дня. Особливості: Основні переваги намету з однією несучою дугою - мінімальна площа, вага конструкції та час установки. Друга консольна дуга призначена збільшити корисний об'єм намету та сформувати навіс від дощу при відкритому тамбурі. Конструкцією передбачене вентиляційне вікно, що розташоване зі сторони входу. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішнім наметом, що сприяє вільній циркуляції повітря. З одного боку це позбавляє появи конденсату всередині, а з іншого - повітря є кращим теплоізоляційним прошарком. Конструкція намету є одношаровою в торцях та двошаровою збоку, де розміщений тамбур. Така конструкція допомагає істотно знизити вагу і значно уникнути проблем із конденсатом, властивим класичним одношаровим наметам. Проклеєні шви зовнішнього тенту та підлоги гарантують повну водонепроникність. Матеріал намету має триразове посилення в точках із передбачуваним збільшеним навантаженням. Посилення виконане у вигляді додаткового шару тканини високої міцності. Швидка система фіксації відтяжок досягається за рахунок застосування фурнітури спеціальної форми. Відтяжка натягується та фіксується лише одним рухом. Всередині намету передбачена кишеня для речей першої необхідності. Намет обладнаний гачком для підвішування кемпінгового ліхтаря. Алюмінієві кілочки мають шестикутний профіль, завдяки чому підвищується стійкість на вигин та покращується фіксація на ґрунті.
Ferrino
КУПИТИ
9 799 грн
ЦІНА: 8 799 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1175 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SN929602
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) відноситься до серії ультралегких наметів Ferrino Light Line. Нестандартна форма каркаса з однією несучою та однією консольною дугою - компроміс, що дозволив досягти достатнього внутрішнього об'єму і збереження невеликої ваги та швидкості встановлення намету. Незважаючи на вагу, модель має тамбур для зберігання речей, а завдяки збільшеному розміру спального місця, вона забезпечить Вам комфортний сон. Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) ідеально підходить для літніх походів, оскільки всередині складається на 50% із москітної сітки. Намет має підвищену до 8000 мм вод. ст. водонепроникність дна, а водозахист зовнішнього тенту становить 3000 мм вод. ст., що вдвічі перевищує нормативні вимоги та цілком вистачає, щоб зберегти намет сухим усередині під час дощу середньої інтенсивності. Дану модель гідно оцінять велотуристи та любителі походів вихідного дня.

Особливості:

  • Основні переваги намету з однією несучою дугою - мінімальна площа, вага конструкції та час установки. Друга консольна дуга призначена збільшити корисний об'єм намету та сформувати навіс від дощу при відкритому тамбурі.
  • Конструкцією передбачене вентиляційне вікно, що розташоване зі сторони входу. Система вентиляції Camera Air створює велику повітряну камеру між зовнішнім тентом і внутрішнім наметом, що сприяє вільній циркуляції повітря. З одного боку це позбавляє появи конденсату всередині, а з іншого - повітря є кращим теплоізоляційним прошарком.
  • Конструкція намету є одношаровою в торцях та двошаровою збоку, де розміщений тамбур. Така конструкція допомагає істотно знизити вагу і значно уникнути проблем із конденсатом, властивим класичним одношаровим наметам.
  • Проклеєні шви зовнішнього тенту та підлоги гарантують повну водонепроникність.
  • Матеріал намету має триразове посилення в точках із передбачуваним збільшеним навантаженням. Посилення виконане у вигляді додаткового шару тканини високої міцності.
  • Швидка система фіксації відтяжок досягається за рахунок застосування фурнітури спеціальної форми. Відтяжка натягується та фіксується лише одним рухом.
  • Всередині намету передбачена кишеня для речей першої необхідності.
  • Намет обладнаний гачком для підвішування кемпінгового ліхтаря.
  • Алюмінієві кілочки мають шестикутний профіль, завдяки чому підвищується стійкість на вигин та покращується фіксація на ґрунті.

  • СезонЛітні

Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) купити за вигідною ціною 8 799 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Одноместные палатки таких торгових марок, як наприклад: Ferrino в онлайн каталозі Терра Спорт
Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) - Фото №2 Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) - Фото №3 Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Одномісні намети

Давно мрієте зайнятися спортом? Намет Ferrino Grit 1 Olive Green (91210MOOFR) буде Вашим першим кроком. В « Одномісні намети » є все, що необхідно спортсмену. Одномісні намети здивує Вас своєю якістю. Намет одномісна Wechsel Pathfinder 1 Unlimited (Green) + килимок Mola, 1 шт , Намет одномісна Wechsel Pathfinder 1 Unlimited (Green) + килимок Mola, 1 шт і Намет одномісна Wechsel Pathfinder 1 Unlimited (Green) + килимок Mola, 1 шт від знаменитих світових виробників 1156 Ви знайдете в нашому розділі Одномісні намети . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Одномісні намети . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн