Набір еспандерів Power System PS-4099 Total Expander Set

КОД ТОВАРУ: 454455
  • Набір еспандерів Power System PS-4099 Total Expander Set
Набір еспандерів Power System PS-4099 Total Expander Set
Жгути опору з 100% натурального латексу можуть тривалий час зберігати еластичність, міцний гачок та металеве кільце карабіна та нейлонові стрічки високої щільності роблять еспандер безпечним та надійним. Набір еспандерів загальним спротивом до - 55 кг. Набір опорних жгутів поставляється з 5 різними рівнями опору: 4,5 кг, 6,8 кг, 9,1 кг, 13,6 кг та 20,4 кг у 5 різних кольорах, 1 см діаметр. Ви можете використовувати жгути самостійно або в будь-якій комбінації, максимальний рівень опору 55 кг дозволяє чітко відчувати нарощування м’язів після кожного розтягування. Спеціальні ручки забезпечують зручний хват.Мультифункціональність Ідеальна для CrossFit, Йога, Пілатес, фітнес та ін. Ідеально підходить для всіх, будь то початківці чи фахівці, хлопчики чи дівчатка, чоловіки, жінки чи діти.  Набір поставляється з 5 латексними опорами, 2 ручками, 2 ременями для щиколоток, 1 анкером для дверей, сумкою для перенесення.Тренування м’язів / схуднення тіла/ реабілітація - Цей трубчастий еспандер ідеально підходять для тренування м’язів та спалювання жиру. Еспандер допомагає наростити ваші руки, груди, спину та ноги, таким чином зміцнюючи трицепс, прес та стегна.Ваше обладнання для домашніх вправ, тренувань у тренажерному залі та фізіотерапії - Універсальний еспандер - ідеальний тренажер для домашнього тренажерного залу! Він поставляється з сумкою для перенесення, що дозволяє вам займатися будь-коли та будь-де. Ви можете використовувати стрічки опору з ремінцями для щиколоток і кріпленням для дверей для тренувань.Еспандери можна залучити для більш ефективних підтягувань на турніку і віджимань на брусах, а також при розминці або розтяжці після силових навантажень, а також в період реабілітації після травм. Країна РеєстраціїЧехияБрендPower SystemВиготовлено2021Термін придатностіне обмежений
Power System
КУПИТИ
1 939 грн
ЦІНА: 1 566 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 209 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
4099MX-0
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жгути опору з 100% натурального латексу можуть тривалий час зберігати еластичність, міцний гачок та металеве кільце карабіна та нейлонові стрічки високої щільності роблять еспандер безпечним та надійним. Набір еспандерів загальним спротивом до - 55 кг. Набір опорних жгутів поставляється з 5 різними рівнями опору: 4,5 кг, 6,8 кг, 9,1 кг, 13,6 кг та 20,4 кг у 5 різних кольорах, 1 см діаметр. Ви можете використовувати жгути самостійно або в будь-якій комбінації, максимальний рівень опору 55 кг дозволяє чітко відчувати нарощування м’язів після кожного розтягування. Спеціальні ручки забезпечують зручний хват.

Мультифункціональність Ідеальна для CrossFit, Йога, Пілатес, фітнес та ін. Ідеально підходить для всіх, будь то початківці чи фахівці, хлопчики чи дівчатка, чоловіки, жінки чи діти.  

Набір поставляється з 5 латексними опорами, 2 ручками, 2 ременями для щиколоток, 1 анкером для дверей, сумкою для перенесення.

Тренування м’язів / схуднення тіла/ реабілітація - Цей трубчастий еспандер ідеально підходять для тренування м’язів та спалювання жиру. Еспандер допомагає наростити ваші руки, груди, спину та ноги, таким чином зміцнюючи трицепс, прес та стегна.

Ваше обладнання для домашніх вправ, тренувань у тренажерному залі та фізіотерапії - Універсальний еспандер - ідеальний тренажер для домашнього тренажерного залу! Він поставляється з сумкою для перенесення, що дозволяє вам займатися будь-коли та будь-де. Ви можете використовувати стрічки опору з ремінцями для щиколоток і кріпленням для дверей для тренувань.

Еспандери можна залучити для більш ефективних підтягувань на турніку і віджимань на брусах, а також при розминці або розтяжці після силових навантажень, а також в період реабілітації після травм.


  • Країна РеєстраціїЧехия
  • БрендPower System
  • Виготовлено2021
  • Термін придатностіне обмежений

Набір еспандерів Power System PS-4099 Total Expander Set купити за вигідною ціною 1 566 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Многофункциональные эспандеры таких торгових марок, як наприклад: Power System в інтернет-магазині Терраспорт
Набір еспандерів Power System PS-4099 Total Expander Set

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір еспандерів Power System PS-4099 Total Expander Set"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір еспандерів Power System PS-4099 Total Expander Set буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Еспандер для фітнесу трубчастий Pro Supra CE6502-G , Еспандер для фітнесу трубчастий Pro Supra CE6502-G і Еспандер для фітнесу трубчастий Pro Supra CE6502-G від знаменитих світових виробників 2733 Ви знайдете в нашому розділі Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн