Еспандер трубчастий Reebok Power Tube Level 3

КОД ТОВАРУ: 131940
  • Еспандер трубчастий Reebok Power Tube Level 3
Еспандер трубчастий Reebok Power Tube Level 3
Матеріал: зносостійка гума. Довжина: 1,2 м. Опір: сильне. Особливості: Ергономічність тренажера. Гофрований захисний шар. Великий діапазон вправ. Матеріал не розтягується з часом. Підходить для дому, так і для фітнес-залів.
Reebok
КУПИТИ
ЦІНА:
1 189 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 159 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Рівень жорсткості
Високий
АРТИКУЛ
RE-21072
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Еспандер посилений Reebok Power Tube Level 3 - тренажер, який використовується як вдома, так і в тренажерних залах. Його завдання полягає в тренуванні рук, м'язів верхнього плечового пояса, а також торса. Іноді еспандер використовують і для розвитку сили ніг. Матеріал, з якого зроблена модель, міцний і зносостійкий. Він посилений, не деформується з часом і не рветься. Основа з латексу покрита гофрованим шлангом, який виступає в якості захисту. З таким аксесуаром навантаження на м'язи виходить плавною і поступової, що знижує ризик травмування.

особливості:

·          Ергономічність тренажера;

·          Гофрований захисний шар;

·          Великий діапазон вправ;

·          Матеріал не розтягується з часом;

·          Підходить як для будинку, так і для фітнес-залів.

Характеристики:

  Матеріал: зносостійка гума;

  Довжина: 1,2 м;

  Опір: сильне.

Виробник: Reebok (США).

Світовий бренд, який входить до складу компанії Adidas. Цінова політика фірми повністю відповідає якості товарів. Компанія прагне зробити спортивний одяг та інвентар ще більш комфортним для спортсменів. А популярність фірми не дозволяє знижувати показники виробництва, тому компанія ретельно стежить за випускаються товаром.

 


Еспандер трубчастий Reebok Power Tube Level 3 купити за вигідною ціною 1 189 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Многофункциональные эспандеры таких виробників, як наприклад: Reebok в магазині terrasport.ua
Еспандер трубчастий Reebok Power Tube Level 3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер трубчастий Reebok Power Tube Level 3"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Багатофункціональні еспандери

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер трубчастий Reebok Power Tube Level 3 буде Вашим першим кроком. В « Багатофункціональні еспандери » є все, що необхідно спортсмену. Багатофункціональні еспандери здивує Вас своєю якістю. Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 , Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 і Набір багатофункціональних еспандерів для фітнесу Pro Supra FI-3018 від знаменитих світових виробників 2733 Ви знайдете в нашому розділі Багатофункціональні еспандери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Багатофункціональні еспандери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн