Набір посуду (ложка, виделка, ніж) Sea to Summit Delta Cutlery Set бірюзовий

КОД ТОВАРУ: 81437
  • Набір посуду (ложка, виделка, ніж) Sea to Summit Delta Cutlery Set бірюзовий
Набір посуду (ложка, виделка, ніж) Sea to Summit Delta Cutlery Set бірюзовий
Особливості набору: складається з ложки / вилки / ножа, всі предмети зроблені з харчового нейлону, займає дуже мало місця, кріпиться за допомогою карабіна, комбінована кромка ножа, ложка підходить правші / лівші, універсальної форми вилка, можливість миття в посудомийній машині. Матеріал: харчовий нейлон. Кількість предметів в наборі: 3 шт. Колір: бірюзовий.
Sea to Summit
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
197 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 26 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Набори
АРТИКУЛ
STS ADCUTSETPB
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір посуду (ложка, виделка, ніж) Sea to Summit Delta Cutlery Set бірюзовий складається з 3-х предметів: човни, вилки і ножа. Всі предмети виготовлені з харчового нейлону, безпечного для здоров'я. Набір дуже компактний, всі предмети зручно закріплені на карабіні, що забезпечує їм зручність зберігання. Набір легко поміщається в набори посуду типу Meal Kit.
Набір посуду (ложка, виделка, ніж) Sea to Summit Delta Cutlery Set бірюзовий дуже зручний для використання і правші, і лівшам. Комбінована кромка ножа (зубчаста і гладка) дозволяє різати різні продукти. Такий набір ніколи не буде зайвим в будь-який заміській поїздці.


Особливості набору:
- складається з ложки / вилки / ножа;
- всі предмети зроблені з харчового нейлону;
- займає дуже мало місця;
- кріпиться за допомогою карабіна;
- комбінована кромка ножа;
- ложка підходить правші / лівші;
- універсальної форми вилка;
- можливість миття в посудомийній машині.

Набір посуду (ложка, виделка, ніж) Sea to Summit Delta Cutlery Set бірюзовий - незамінний в похідних умовах!

Характеристики:
Матеріал: харчовий нейлон.
Кількість предметів в наборі: 3 шт.
Колір: бірюзовий.

Виробник: Sea to Summit (Австралія).

Цей австралійський бренд є лідером у виробництві ультралегкого і екологічно чистого спорядження для туристів. Серед випущених ним товарів: гермомешкі, рушники, лазневі приналежності, аксесуари, посуд, протимоскітні сітки і багато іншого. Вже понад 20 років компанія займається виробництвом доступного спорядження і аксесуарів для туризму. Основними принципами компанії є: захист природи і нові технології. Відмінна риса продукції Sea To Summit це відмінна якість, функціональність і легкість обладнання.


Набір посуду (ложка, виделка, ніж) Sea to Summit Delta Cutlery Set бірюзовий купити за вигідною ціною 197 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Наборы посуды для кемпинга таких торгових марок, як наприклад: Sea to Summit в онлайн магазині Терра Спорт
Набір посуду (ложка, виделка, ніж) Sea to Summit Delta Cutlery Set бірюзовий

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір посуду (ложка, виделка, ніж) Sea to Summit Delta Cutlery Set бірюзовий"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори посуду для кемпінгу

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір посуду (ложка, виделка, ніж) Sea to Summit Delta Cutlery Set бірюзовий буде Вашим першим кроком. В « Набори посуду для кемпінгу » є все, що необхідно спортсмену. Набори посуду для кемпінгу здивує Вас своєю якістю. Набір чарок в чохлі з тканини Nordway Shot set NHF09-007 (6 шт) , Набір чарок в чохлі з тканини Nordway Shot set NHF09-007 (6 шт) і Набір чарок в чохлі з тканини Nordway Shot set NHF09-007 (6 шт) від знаменитих світових виробників 1089 Ви знайдете в нашому розділі Набори посуду для кемпінгу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Набори посуду для кемпінгу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн