Набір фар для велосипеда Infini LTS-26-01

КОД ТОВАРУ: 142968
  • Набір фар для велосипеда Infini LTS-26-01
Набір фар для велосипеда Infini LTS-26-01
Колір: сріблястий, чорний, червоний. призначення: Фара переднього світла і ліхтар задній - габаритний. Тип лампи: Передня фара - 3 яскравих світлодіода, задній ліхтар - 5 світлодіодів. Режими роботи: передня фара - світіння і миготіння, задній ліхтар - світіння і миготіння трьох різних типів. Час роботи в різних режимах: передня фара - світіння до 80 годин, миготіння до 145 годин, задній ліхтар - світіння до 70 годин, миготіння до 160 годин, що біжить і випадкове блимання до 250 годин. Живлення приладу: передня фара - 3 батарейки ААА, задній ліхтар - 2 батарейки ААА. Матеріали: Пластик. Довжина: передня фара - 94,5, задній ліхтар - 66 мм. Ширина: передня фара - 26, задній ліхтар - 40 мм. Вага: передня фара - 60, задній ліхтар - 24,5 (без батарейок) м Комплектація: фара передня, ліхтар задній, кріплення, батарейки. особливості:   Захист в темний час доби. Просте кріплення. Кілька режимів роботи. Водонепроникність фар. Хороша яскравість фар. Тривалий час роботи.
Infini
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
627 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 84 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
LTS-26-01
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір фар для велосипеда Infini LTS-26-01 - комплект світла для велосипеда. Передня фара має білий світ, він забезпечується трьома світлодіодами. Фара працює в двох режимах: миготіння і безперервне свічення. Набір знадобиться в місті при поганому освітленні. Фара заднього світла вкаже на габарити велосипеда під час їзди на дорозі. Вони червоного кольору і складаються з 5 світлодіодів. Кріплення виконується на кермо, воно універсальне і надійне. Фари водонепроникні, працюють від батарейок типу ААА.   Тривалість роботи хороша. Набір легко монтується на велосипед.

особливості:

·          Захист в темний час доби;

·          Просте кріплення;

·          Кілька режимів роботи;

·          Водонепроникність фар;

·          Хороша яскравість фар;

·          Тривалий час роботи.

Характеристики:

  Колір: сріблястий, чорний, червоний;

  Призначення: Фара переднього світла і ліхтар задній - габаритний;

  Тип лампи: Передня фара - 3 яскравих світлодіода, задній ліхтар - 5 світлодіодів;

  Режими роботи: передня фара - світіння і миготіння, задній ліхтар - світіння і миготіння трьох різних типів;

  Час роботи в різних режимах: передня фара - світіння до 80 годин, миготіння до 145 годин, задній ліхтар - світіння до 70 годин, миготіння до 160 годин, що біжить і випадкове блимання до 250 годин;

  Живлення приладу: передня фара - 3 батарейки ААА, задній ліхтар - 2 батарейки ААА;

  Матеріали: Пластик;

  Довжина: передня фара - 94,5, задній ліхтар - 66 мм;

  Ширина: передня фара - 26, задній ліхтар - 40 мм;

  Вага: передня фара - 60, задній ліхтар - 24,5 (без батарейок) г;

  Комплектація: фара передня, ліхтар задній, кріплення, батарейки.

Виробник: Infini (Гонконг).

Фірма, яка підтримує захист навколишнього середовища і займається випуском продукції, пов'язаної з велосипедами. Всі аксесуари надійні і якісні. Компанія відрізняється масштабним впровадженням і просуванням нових технологій. Фірма постійно вдосконалює свою продукцію і піклуватися про покупців.


Набір фар для велосипеда Infini LTS-26-01 купити за вигідною ціною 627 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разное для велосипедов таких торгових марок, як наприклад: Infini в онлайн каталозі Терра Спорт
Набір фар для велосипеда Infini LTS-26-01

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір фар для велосипеда Infini LTS-26-01"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне для велосипедів

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір фар для велосипеда Infini LTS-26-01 буде Вашим першим кроком. В « Різне для велосипедів » є все, що необхідно спортсмену. Різне для велосипедів здивує Вас своєю якістю. Камера велосипедна з автоніппелем Cyclotech CTUBE-26P 26 " , Камера велосипедна з автоніппелем Cyclotech CTUBE-26P 26 " і Камера велосипедна з автоніппелем Cyclotech CTUBE-26P 26 " від знаменитих світових виробників 6334 Ви знайдете в нашому розділі Різне для велосипедів . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Різне для велосипедів . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн