Фара велосипедна Knog Pwe Mountain 2000 Lumens (12060)

КОД ТОВАРУ: 358181
  • Фара велосипедна Knog Pwe Mountain 2000 Lumens (12060)
  • Фара велосипедна Knog Pwe Mountain 2000 Lumens (12060) - Фото №2
Фара велосипедна Knog Pwe Mountain 2000 Lumens (12060)
PWR Mountain - це модульний велосипедний ліхтар для крос-кантрійних і гірських велосипедів. Надійне кріплення, висока потужність і безліч способів роботи роблять його ідеальним варіантом для вибоїстих лісових доріг, адже він буде висвітлювати кожну ледве доступну зону. Це не просто пристрій для освітлення дороги, це 2 в 1. Головка ліхтаря і повербанк для зарядки і прямого підключення самого ліхтаря. Потужність цієї моделі дорівнює 2000 люмен, а робота в економному режимі досягає двохсот годин. У ньому вже передбачені 6 запрограмованих опцій освітлення, але ви завжди зможете налаштувати його під себе використовуючи фірмовий додаток Modemaker. Основні характеристики: Розміри: 136 x 47 мм; Вага: 365 г; Час зарядки: 7 ч. Режими роботи: Максимальна яскравість 2000 люм, 2 ч; Середня яскравість: 500 люм, 9 год; Мінімальна яскравість: 200 люм, 30 ч; Пульсуюче світло 1000 люм, 20 ч; Швидкі спалахи: 250 люм, 35 ч; Еко-спалахи: 150 люм, 200 ч. особливості: Індикатор заряду батареї Вимикається харчування без попередження? Цього ніколи не станеться з PWR Commuter, який оснащений вбудованим індикатором заряду батареї з чотирьох поділок. Натисніть на нижню частину, щоб активувати індикатор батареї. Якщо світяться 4 поділу, значить повністю заряджений, 2 поділу - заряджений наполовину і т.д. Круглий промінь і настроюються режими PWR Mountain видає максимум 2000 люменів і може працювати до 200 годин в економному режимі. Його кругової промінь ідеально підходить для освітлення перешкод і непередбачуваних вибоїн. Він поставляється з 6 попередньо запрограмованими налаштуваннями, які ви зможете доповнити за допомогою програми Modemaker. Також через дану програму доступні функції управління яскравістю, змінити тривалість періоду і додавання нових режимів роботи. Легкість установки і використання Ліхтар підходить для керма діаметром від 31,8 до 35 мм. За допомогою подовжувача його також можна закріпити на шоломі при цьому сам живильний елемент залишити на кермі. Пристрій включається, вимикається і перемикає режими простим поворотним рухом руки. Підключення сторонніх пристроїв Задня частина ліхтаря є повербанк з USB портом. Натисніть червону кнопку щоб зняти кришку і використовуйте його для зарядки телефону, GoPro, велокомпьютера або іншої портативної електроніки. Функція доступна навіть при включеному освітленні. Сам же повербанк заряджається через USB кабель протягом 7 годин.
Knog
КУПИТИ
ЦІНА:
7 353 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 982 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
АРТИКУЛ
12060
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

PWR Mountain - це модульний велосипедний ліхтар для крос-кантрійних і гірських велосипедів. Надійне кріплення, висока потужність і безліч способів роботи роблять його ідеальним варіантом для вибоїстих лісових доріг, адже він буде висвітлювати кожну ледве доступну зону. Це не просто пристрій для освітлення дороги, це 2 в 1. Головка ліхтаря і повербанк для зарядки і прямого підключення самого ліхтаря. Потужність цієї моделі дорівнює 2000 люмен, а робота в економному режимі досягає двохсот годин. У ньому вже передбачені 6 запрограмованих опцій освітлення, але ви завжди зможете налаштувати його під себе використовуючи фірмовий додаток Modemaker.


особливості:

  • підключення сторонніх пристроїв;
  • легкість установки і використання;
  • круглий промінь і настроюються режими;
  • індикатор заряду батареї.


Характеристики:

  • матеріал: пластик;
  • вага: 365 г;
  • час зарядки: 7 ч;
  • розмір: 136х47 мм.


Виробник: Knog (Тайвань).


    Фара велосипедна Knog Pwe Mountain 2000 Lumens (12060) вибрати за доступною вартості 7 353 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Разное для велосипедов таких брендів, як наприклад: Knog в каталозі магазина Terrasport
    Фара велосипедна Knog Pwe Mountain 2000 Lumens (12060) Фара велосипедна Knog Pwe Mountain 2000 Lumens (12060) - Фото №2

    ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Фара велосипедна Knog Pwe Mountain 2000 Lumens (12060)"

    На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
    Відмінний
    Додати відгук
    ВІДГУКИ0
    НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

    СХОЖІ

    ВСІ Різне для велосипедів

    Давно хотіли зайнятися спортом? Фара велосипедна Knog Pwe Mountain 2000 Lumens (12060) - це Ваш перший крок. В « Різне для велосипедів » є все, що знадобиться спортсмену. Різне для велосипедів здивує Вас своєю оригінальністю. Наклейки на шолом для хлопчиків Reaction Helmet stickers for boys різнокольорові , Наклейки на шолом для хлопчиків Reaction Helmet stickers for boys різнокольорові і Наклейки на шолом для хлопчиків Reaction Helmet stickers for boys різнокольорові від кращих світових виробників 6334 Ви можете знайти в нашій категорії Різне для велосипедів . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Різне для велосипедів . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
    • 096 585-73-33
    • 067 501-06-06
    АКЦІЇ!
    ПОКУПЦЮ
    • Контакти
    • Способи доставки замовлення
    • Способи оплати замовлення
    • Дізнатися статус замовлення
    • Про компанію
    • Наші клієнти
    • Наші бренди
    0
    0 грн