Набір еспандерів петель LivePro Resistance (LP8412), 4 шт

КОД ТОВАРУ: 274057
  • Набір еспандерів петель LivePro Resistance (LP8412), 4 шт
  • Набір еспандерів петель LivePro Resistance (LP8412), 4 шт - Фото №2
Набір еспандерів петель LivePro Resistance (LP8412), 4 шт
Набір еспандерів LivePro LP 8412 b являють собою невеликі гумові смужки в формі петлі, які ідеально підходять для зміцнення м'язів і реабілітації травмованих м'язів. Еспандери стрічки значно завоювали популярність серед професійних спортсменів і навіть звичайних спортсменів через їх універсальності. У комплект LivePro Resistance входять чотири гумки різної сили. Різної складності стрічки дозволяють виконувати більш різнобічні тренування для всього тіла, оскільки різні рухи і групи м'язів вимагають застосування різної сили. Міні-еспандери LivePro виготовлені з латексу найвищої якості на ринку, що робить їх ідеальними для початківців і професійних спортсменів. Інформація про товар: різнопланові тренування з гумками ефективні і універсальні в наборі чотири різні гумки (легкий, середній, важкий і надважкий рівні) виготовлений з високоякісного латексу в комплекті: гумки 4 шт. і сумка для зберігання довжина гумки 26см Можлива сила: легкий - 4,5 кг середній - 9 кг важкий - 14 кг надважкий - 18 кг LivePro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання. LivePro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета LivePro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти LivePro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань. Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте LivePro.
LivePro
КУПИТИ
ЦІНА:
468 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 62 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
мульти
Розмір
500x20мм (4,5 - 18кг)
Тип
Стрічкові, Набори
Рівень жорсткості
Слабкий, Середній, Високий
АРТИКУЛ
LP8412
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Набір еспандерів LivePro LP 8412 b являють собою невеликі гумові смужки в формі петлі, які ідеально підходять для зміцнення м'язів і реабілітації травмованих м'язів. Еспандери стрічки значно завоювали популярність серед професійних спортсменів і навіть звичайних спортсменів через їх універсальності. У комплект LivePro Resistance входять чотири гумки різної сили.

Різної складності стрічки дозволяють виконувати більш різнобічні тренування для всього тіла, оскільки різні рухи і групи м'язів вимагають застосування різної сили. Міні-еспандери LivePro виготовлені з латексу найвищої якості на ринку, що робить їх ідеальними для початківців і професійних спортсменів.

LivePro виробляє високоякісне обладнання для активного та інтенсивного використання.

LivePro є ідеальним вибором для комерційних залів і кроссфітов. Незалежно від того, чи є ви особистим тренером, тренером або професійним спортсменом, мета LivePro полягає в тому, щоб допомогти активним спортсменам в досягненні їхніх власних цілей і цілісному вдосконаленні своїх тренувань. Продукти LivePro поєднують в собі точний дизайн, приголомшливий зовнішній вигляд і якість матеріалів, що робить устаткування надзвичайно довговічним і комфортним для тренувань.

Якщо вам потрібні довговічні інструменти з високою якістю, вибирайте LivePro.

особливості:

  • різнопланові тренування з гумками ефективні і універсальні
  • в наборі чотири різні гумки (легкий, середній, важкий і надважкий рівні)
  • виготовлений з високоякісного латексу
  • в комплекті: гумки 4 шт. і сумка для зберігання
  • довжина гумки 26см

Можлива сила:

  • легкий - 4,5 кг
  • середній - 9 кг
  • важкий - 14 кг
  • надважкий - 18 кг

Основні характеристики:

  • Розмір: 500x20мм (4,5 - 18кг)
  • Колір: мульти

Виробник: LivePro


Набір еспандерів петель LivePro Resistance (LP8412), 4 шт купити за вигідною ціною 468 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: LivePro в онлайн магазині Терра Спорт
Набір еспандерів петель LivePro Resistance (LP8412), 4 шт Набір еспандерів петель LivePro Resistance (LP8412), 4 шт - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір еспандерів петель LivePro Resistance (LP8412), 4 шт"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Набір еспандерів петель LivePro Resistance (LP8412), 4 шт буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Ступени для степ платформы Sveltus универсальные, 2 шт (SLTS-1616) , Ступени для степ платформы Sveltus универсальные, 2 шт (SLTS-1616) і Ступени для степ платформы Sveltus универсальные, 2 шт (SLTS-1616) від знаменитих світових виробників 99 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн