Еспандер для фітнесу Sveltus Original Elastiband рожевий, 15 кг (SLTS-0121)

КОД ТОВАРУ: 516586
  • Еспандер для фітнесу Sveltus Original Elastiband рожевий, 15 кг (SLTS-0121)
  • Еспандер для фітнесу Sveltus Original Elastiband рожевий, 15 кг (SLTS-0121) - Фото №2
  • Еспандер для фітнесу Sveltus Original Elastiband рожевий, 15 кг (SLTS-0121) - Фото №3
Еспандер для фітнесу Sveltus Original Elastiband рожевий, 15 кг (SLTS-0121)
Виготовлений та запатентований у Франції еспандер Sveltus Original Elastiband призначений для тренування всіх основних груп м’язів. Він дуже простий у використанні та транспортуванні.Еспандер зручний, супер міцний, стійкий до розривів і легко піддається пранню.Sveltus Original Elastiband створений у кольорах та дизайні, що відтворюють легендарні еспандери першої моделі, винайдені компанією Sveltus та випущені 30 років тому, але з добавкою сучасних передових матеріалів та технологій.Sveltus Elastiband® – це відомий на весь світ запатентований винахід компанії Sveltus. Elastiband призначений для тренування всіх груп м’язів. Він компактний, простий та зручний у використанні. З ним можна займатися будь-коли і в будь-якому місці. Так само Elastiband зручно транспортувати та брати із собою у відрядження чи поїздку. Sveltus Elastiband має дуже високу міцність на розрив і придатний для використання навіть у воді. Складається із 8 петель по 11 сантиметрів кожна. Висока якість!Характеристики:Довжина (см): 90.00Ширина (см): 4.00Навантаження (кг): 15Вага (кг): 0.07Колір: рожевийМатеріал: еластодієн, поліестер, поліамід.Допуск: +-10%Виробник: Sveltus (Франція)Винахідник відомих еспандерів для фітнесу (Elastiband®) компанія Sveltus більше 30 років є одним із світових лідерів у розробці та виробництві аксесуарів для спорту. Sveltus виробляє інноваційні продукти лише найвищої якості, багато з яких не мають аналогів. Для гарантії максимальної якості, всі проекти, зразки та кінцева продукція Sveltus ретельно тестуються у власних лабораторіях. Бренд представлений у 80 країнах світу, а тепер офіційно і в Україні.
Sveltus
КУПИТИ
ЦІНА:
1 279 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 171 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Рожевий
Тип
Стрічкові
Рівень жорсткості
Високий
АРТИКУЛ
SLTS-0121
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Виготовлений та запатентований у Франції еспандер Sveltus Original Elastiband призначений для тренування всіх основних груп м’язів. Він дуже простий у використанні та транспортуванні.

Еспандер зручний, супер міцний, стійкий до розривів і легко піддається пранню.

Sveltus Original Elastiband створений у кольорах та дизайні, що відтворюють легендарні еспандери першої моделі, винайдені компанією Sveltus та випущені 30 років тому, але з добавкою сучасних передових матеріалів та технологій.

Sveltus Elastiband® – це відомий на весь світ запатентований винахід компанії Sveltus. Elastiband призначений для тренування всіх груп м’язів. Він компактний, простий та зручний у використанні. З ним можна займатися будь-коли і в будь-якому місці. Так само Elastiband зручно транспортувати та брати із собою у відрядження чи поїздку. Sveltus Elastiband має дуже високу міцність на розрив і придатний для використання навіть у воді. Складається із 8 петель по 11 сантиметрів кожна. Висока якість!

Характеристики:

  • Довжина (см): 90.00
  • Ширина (см): 4.00
  • Навантаження (кг): 15
  • Вага (кг): 0.07
  • Колір: рожевий
  • Матеріал: еластодієн, поліестер, поліамід.
  • Допуск: +-10%

Виробник: Sveltus (Франція)

Винахідник відомих еспандерів для фітнесу (Elastiband®) компанія Sveltus більше 30 років є одним із світових лідерів у розробці та виробництві аксесуарів для спорту. Sveltus виробляє інноваційні продукти лише найвищої якості, багато з яких не мають аналогів. Для гарантії максимальної якості, всі проекти, зразки та кінцева продукція Sveltus ретельно тестуються у власних лабораторіях. Бренд представлений у 80 країнах світу, а тепер офіційно і в Україні.


Еспандер для фітнесу Sveltus Original Elastiband рожевий, 15 кг (SLTS-0121) купити за вигідною ціною 1 279 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Аксессуары для фитнеса таких торгових марок, як наприклад: Sveltus в електронному каталозі Терраспорт
Еспандер для фітнесу Sveltus Original Elastiband рожевий, 15 кг (SLTS-0121) Еспандер для фітнесу Sveltus Original Elastiband рожевий, 15 кг (SLTS-0121) - Фото №2 Еспандер для фітнесу Sveltus Original Elastiband рожевий, 15 кг (SLTS-0121) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Еспандер для фітнесу Sveltus Original Elastiband рожевий, 15 кг (SLTS-0121)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для фітнесу

Давно мрієте зайнятися спортом? Еспандер для фітнесу Sveltus Original Elastiband рожевий, 15 кг (SLTS-0121) буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для фітнесу » є все, що необхідно спортсмену. Аксесуари для фітнесу здивує Вас своєю якістю. Еспандер для пілатесу Power System Booty Band Lvl 3 PS-4093 , Еспандер для пілатесу Power System Booty Band Lvl 3 PS-4093 і Еспандер для пілатесу Power System Booty Band Lvl 3 PS-4093 від знаменитих світових виробників 99 Ви знайдете в нашому розділі Аксесуари для фітнесу . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для фітнесу . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн