Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue

КОД ТОВАРУ: 97592
  • Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue
  • Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue - Фото №2
  • Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue - Фото №3
  • Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue - Фото №4
Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue
Тип: дитячий набір для плавання. Шапочка: 100% силікон. Лінзи: полікарбонат. Оправа і ремінець: силікон. Додатково: система анти-туман. Колір синій.
Arena
  • Набор для плавания Arena AWT Multi Set Blue-Red
  • Набор для плавания Arena AWT Multi Set Red-Green
  • Набор для плавания Arena AWT Multi Set Pink
  • Набор для плавания Arena AWT Multi Set Blue
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
615 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 82 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Розмір
Дитячі
АРТИКУЛ
92413-63
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Arena AWT Multi Set Blue - дитячий набір, в який входять окуляри і шапочка. Шапочка з даного набору володіє класичною плоскою формою і створена з силікону. Окуляри з даного набору мають AWT графікою, що робить їх дизайн неймовірно стильним. Окуляри Arena володіють м'яким силіконовим ущільнювачем, який гарантує максимальний комфорт.

Носова перемичка зроблена на регульованою основі з неопренової подушечкою, завдяки чому очки не тиснуть на ніс і не залишають слідів. Ремінець надійно тримає окуляри, не даючи їм можливості зміщуватися під час пірнання під воду. Лінзи виготовляють з полікарбонату, перешкоджаючи потраплянню води в очі і захищаючи від ультрафіолету.

Особливості очок:
- дитячий набір: окуляри і шапочка;
- яскрава шапочка з силікону;
- AWT графіка очок;
- лінзи з полікарбонату;
- перемичка регулюється;
- неопренова подушечка;
- захист від ультрафіолету;
- антифог.

Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue - плавання, як стиль життя!

Характеристики:
Тип: дитячий набір для плавання;
Шапочка: 100% силікон;
Лінзи: полікарбонат;
Оправа і ремінець: силікон;
Додатково: система анти-туман;
Колір: синій.

Виробник: Arena (Німеччина).
ТМ Arena виробляє спортивний одяг для плавання з 1973 року. Починав компанію Дасслер, як напрямок своєї фірми Adidas, але потім Arena була викуплена італійцями. На першому Чемпіонаті Світу, торгова марка Arena вперше представила плавки для чоловіків Skinfit, які облягали тіло, як друга шкіра, а їх вага становила всього 18 гр. Це був технологічний прорив у сфері плавального спорту. У 1976 році була зібрана міжнародна команда компанії, в яку увійшли спортсмени-чемпіони. Спортсмени, які брали марку Arena принесли безлічі нагород і побили багато рекордів. А в 2000 році був здійснений ще один прорив: Arena представила ультралегкий матеріал з наднизьким коефіцієнтом тертя - Powerskin.


Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue підібрати і купити за реальною ціною 615 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Наборы для плавания таких торгових марок, як наприклад: Arena в електронному магазині Terra Sport
Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue - Фото №2 Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue - Фото №3 Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Набори для плавання

Давно хочете зайнятися фігурою? Набір для плавання Arena AWT Multi Set Blue допоможе почати легко. В « Набори для плавання » є все, що Вам знадобиться. Набори для плавання обрадує Вас своєю надійністю. Набір для дайвінгу (маска + трубка) Mares Vento Energy, камуфляж (411773.SFCAMCL) , Набір для дайвінгу (маска + трубка) Mares Vento Energy, камуфляж (411773.SFCAMCL) і Набір для дайвінгу (маска + трубка) Mares Vento Energy, камуфляж (411773.SFCAMCL) від кращих світових постачальників 512 Ви зможете знайти в нашій лінійці Набори для плавання . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Набори для плавання . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн