М'яч футбольний Winner Tornаdo

КОД ТОВАРУ: 94923
  • М'яч футбольний Winner Tornаdo
М'яч футбольний Winner Tornаdo
Тип м'яча: футбольний. Матеріал зовнішнього покриття: PU. Матеріал камери: латексна. Матеріал нитки: поліестер, кручена. Розмір: 5. Довжина кола: 68,5-69,5 см. Вага: 420-445 м Колір: жовтий.
Winner
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
699 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 93 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Жовтий
Розмір
5
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
W-Tornado
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

У футболі любитель або професіонал, при заняттях хобі або безпосередньо роботою, керується чітким вибором головного атрибута - футбольного м'яча, а такий м'яч як М'яч футбольний Winner Tornаdo не залишить байдужим жодного, ні іншого. Його чудову якість забезпечить довгу службу, так як верхній шар покриває суперміцна PU шкіра, що також дає перевагу проводити тренування і гри не тільки в залі, але і на відкритому полі, штучної або справжньої траві, щебені, асфальті. Ще за якість м'яча відповідають три проклеєних шару підкладки і латексна камера.

особливості:

- стильний дизайн, цікаве колірне рішення;

- оптимальна ціна за співвідношенням з якістю;

- прошитий крученої ниткою з водовідштовхувального матеріалу.

М'яч футбольний Winner Tornаdo - можливо все!

Характеристики:

Тип м'яча: футбольний;

Матеріал зовнішнього покриття: PU шкіра;

Матеріал камери: латексна;

Матеріал нитки: поліестер, кручена;

Розмір: 5;

Довжина кола: 68,5-69,5 см;

Вага: 420-445 г;

Колір: жовтий.

Виробник: Winner (Угорщина).

Угорська компанія Winner існує ще з 1953 року, і до цього дня вони не розгубили свої потужності і потенціал. Фірма спеціалізується на виготовленні м'ячів для таких видів спорту, як футбол, баскетбол, волейбол, гандбол, водне поло. За ці роки компанія зайняла почесне місце серед конкурентів, завдяки високій якості продукції, що випускається і прагненню задовольнити всі основні потреби потенційних покупців. Найважливішою заслугою Winner стало те, що Міжнародна федерація футболу схвалює м'ячі компанії і дозволяє випускати їх під егідою FIFA.


М'яч футбольний Winner Tornаdo купити по реально виправданою вартості 699 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Футбольные мячи таких брендів, як наприклад: Winner в інтернет каталозі Терраспорт
М'яч футбольний Winner Tornаdo

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Winner Tornаdo"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні м'ячі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? М'яч футбольний Winner Tornаdo допоможе досягти мети. В « Футбольні м'ячі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Футбольні м'ячі порадує Вас високою якістю. М'яч футбольний Winner Elektra , М'яч футбольний Winner Elektra і М'яч футбольний Winner Elektra від кращих світових брендів 392 Ви побачите в нашій категорії Футбольні м'ячі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Футбольні м'ячі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн