М'яч футбольний Winner Speedy 5

КОД ТОВАРУ: 95844
  • М'яч футбольний Winner Speedy 5
М'яч футбольний Winner Speedy 5
Тип м'яча: футбольний. Матеріал зовнішнього покриття: PU шкіра. Матеріал камери: бутил. Матеріал нитки: поліестер, кручена. Розмір: 5. Довжина кола: 68-70 см. Вага: 420-445 м Колір: чорно-білий.
Winner
КУПИТИ
ЦІНА:
935 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 125 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
5
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
W-Speedy-5
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч футбольний Winner Speedy може стати відмінним помічником на тренуваннях, а також чудовим подарунком для дорослих і маленьких любителів футболу. Виглядає стильно, завдяки традиційному дизайну, показує серйозність Ваших намірів. Верхній шар з PU шкіри, завдяки якому м'яч можна використовувати абсолютно на будь-якій поверхні, від натуральної трави до асфальту. А чотири шари підкладки, проклеєних латексним клеєм і бутилова камера, забезпечують м'ячу додаткову ефективність при ударі по ньому. Гра стає злагоджено і більш видовищною.

особливості:

- панелі зшиті між собою вручну водовідштовхувальним крученої ниткою;

- традиційний дизайн.

М'яч футбольний Winner Speedy - Ви досягнете відмінних результатів!

Характеристики:

Тип м'яча: футбольний;

Матеріал зовнішнього покриття: PU шкіра;

Матеріал камери: бутил;

Матеріал нитки: поліестер, кручена;

Розмір: 5;

Довжина кола: 68 -70 см;

Вага: 420-445 г;

Колір: чорно-білий.

Виробник: Winner (Угорщина).

Угорська компанія Winner існує ще з 1953 року, і до цього дня вони не розгубили свої потужності і потенціал. Фірма спеціалізується на виготовленні м'ячів для таких видів спорту, як футбол, баскетбол, волейбол, гандбол, водне поло. За ці роки компанія зайняла почесне місце серед конкурентів, завдяки високій якості продукції, що випускається і прагненню задовольнити всі основні потреби потенційних покупців. Найважливішою заслугою Winner стало те, що Міжнародна федерація футболу схвалює м'ячі компанії і дозволяє випускати їх під егідою FIFA.


М'яч футбольний Winner Speedy 5 купити по які завищеною вартістю 935 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Футбольные мячи таких брендів, як наприклад: Winner в каталозі Терра Спорт
М'яч футбольний Winner Speedy 5

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Winner Speedy 5"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні м'ячі

Давно планували зайнятися фігурою? М'яч футбольний Winner Speedy 5 буде Вашим першим кроком. В « Футбольні м'ячі » знайдеться все, що Вам знадобиться. Футбольні м'ячі здивує Вас своєю якістю. М'яч футбольний Molten DX FW-100 №4 , М'яч футбольний Molten DX FW-100 №4 і М'яч футбольний Molten DX FW-100 №4 від знаменитих світових виробників 392 Ви зможете побачити в нашій категорії Футбольні м'ячі . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Футбольні м'ячі . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн