М'яч футбольний Winner Mid Training 4

КОД ТОВАРУ: 94935
  • М'яч футбольний Winner Mid Training 4
М'яч футбольний Winner Mid Training 4
Тип м'яча: футбольний. Матеріал зовнішнього покриття: спінений ПВХ. Матеріал камери: латексна. Матеріал нитки: поліестер, кручена. Розмір:   4, 5. Довжина кола: 63,5-66 см, 68-70 см. Вага: 350-390 г, 420-445 г. Колір: чорно-білий.
Winner
КУПИТИ
ЦІНА:
667 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 89 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
4
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Синтетична шкіра
Тип
Футбол
АРТИКУЛ
W-MidTraining-4
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч футбольний Winner Mid Training може стати відмінним помічником на тренуваннях, а також чудовим подарунком для дорослих і маленьких любителів футболу. Виглядає стильно, завдяки традиційному дизайну, показує серйозність Ваших намірів. Верхній шар зі спіненого ПВХ, завдяки якому м'яч можна використовувати абсолютно на будь-якій поверхні, від натуральної трави до асфальту. А три шари підкладки, проклеєних латексним клеєм і латексна камера, забезпечують м'ячу додаткову ефективність при ударі по ньому. Гра стає злагоджено і більш видовищною.

особливості:

- панелі зшиті між собою вручну водовідштовхувальним крученої ниткою;

- традиційний дизайн.

М'яч футбольний Winner Mid Training - більше можливостей!

Характеристики:

Тип м'яча: футбольний;

Матеріал зовнішнього покриття: спінений ПВХ;

Матеріал камери: латексна;

Матеріал нитки: поліестер, кручена;

Розмір: 4, 5;

Довжина кола: 63,5-66 см, 68-70 см;

Вага: 350-390 г, 420-445 г;

Колір: чорно-білий.

Виробник: Winner (Угорщина).

Угорська компанія Winner існує ще з 1953 року, і до цього дня вони не розгубили свої потужності і потенціал. Фірма спеціалізується на виготовленні м'ячів для таких видів спорту, як футбол, баскетбол, волейбол, гандбол, водне поло. За ці роки компанія зайняла почесне місце серед конкурентів, завдяки високій якості продукції, що випускається і прагненню задовольнити всі основні потреби потенційних покупців. Найважливішою заслугою Winner стало те, що Міжнародна федерація футболу схвалює м'ячі компанії і дозволяє випускати їх під егідою FIFA.


М'яч футбольний Winner Mid Training 4 купити за вигідною ціною 667 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Подарки на Новый Год таких торгових марок, як наприклад: Winner в інтернет-магазині Терраспорт
М'яч футбольний Winner Mid Training 4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Winner Mid Training 4"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на Новий рік

Давно мрієте зайнятися спортом? М'яч футбольний Winner Mid Training 4 буде Вашим першим кроком. В « Подарунки на Новий рік » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки на Новий рік здивує Вас своєю якістю. Набір для настільного тенісу Spokey Joy Set (81814) , Набір для настільного тенісу Spokey Joy Set (81814) і Набір для настільного тенісу Spokey Joy Set (81814) від знаменитих світових виробників 3995 Ви знайдете в нашому розділі Подарунки на Новий рік . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Подарунки на Новий рік . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн