М'яч футбольний Winner Impulse

КОД ТОВАРУ: 94933
  • М'яч футбольний Winner Impulse
М'яч футбольний Winner Impulse
Тип м'яча: футбольний. Матеріал зовнішнього покриття: синтетична шкіра (ПВХ + верхній шар PU). Матеріал камери: латексна. Матеріал нитки: поліестер, кручена. Розмір: 5. Довжина кола: 68-70 см. Вага: 420-445 м Колір: білий з додаванням червоного.
Winner
КУПИТИ
ЦІНА:
819 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 109 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
5
Тип
М'ячі футбольні
Матеріал
Синтетична шкіра
АРТИКУЛ
W-Impulse
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

М'яч футбольний Winner Impulse призначений для тренувальних ігор різнорівневих команд або просто для любителів активного відпочинку. Завдяки своїй відмінній якості, ігри можна проводити в залі і на відкритому полі з натуральної або синтетичної травою, незважаючи на погодні умови. Верхній шар із синтетичної шкіри, яка не відступає натуральної, по своїй зносостійкості і міцності. Є чотири підкладкових шару тканини з бавовни, які контролюють правильний відскік м'яча, а також латексна камера, що також відповідає за ефективність м'яча, при ударах по ньому.

особливості:

- панелі між собою зшиті вручну;

- ідеальне співвідношення ціни-якості;

- стильний дизайн.

М'яч футбольний Winner Impulse - хороша можливість стати професіоналом!

Характеристики:

Тип м'яча: футбольний;

Матеріал зовнішнього покриття: синтетична шкіра (ПВХ + верхній шар PU);

Матеріал камери: латексна;

Матеріал нитки: поліестер, кручена;

Розмір: 5;

Довжина кола: 68-70 см;

Вага: 420-445 г;

Колір: білий з додаванням червоного.

Виробник: Winner (Угорщина).

Угорська компанія Winner існує ще з 1953 року, і до цього дня вони не розгубили свої потужності і потенціал. Фірма спеціалізується на виготовленні м'ячів для таких видів спорту, як футбол, баскетбол, волейбол, гандбол, водне поло. За ці роки компанія зайняла почесне місце серед конкурентів, завдяки високій якості продукції, що випускається і прагненню задовольнити всі основні потреби потенційних покупців. Найважливішою заслугою Winner стало те, що Міжнародна федерація футболу схвалює м'ячі компанії і дозволяє випускати їх під егідою FIFA.


М'яч футбольний Winner Impulse купити по реально виправданою вартості 819 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Футбольные мячи таких брендів, як наприклад: Winner в інтернет каталозі Терраспорт
М'яч футбольний Winner Impulse

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "М'яч футбольний Winner Impulse"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Футбольні м'ячі

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? М'яч футбольний Winner Impulse допоможе досягти мети. В « Футбольні м'ячі » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Футбольні м'ячі порадує Вас високою якістю. М'яч футбольний Winner Elektra , М'яч футбольний Winner Elektra і М'яч футбольний Winner Elektra від кращих світових брендів 392 Ви побачите в нашій категорії Футбольні м'ячі . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Футбольні м'ячі . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн